Cheerleader

IV. Cheerstars Magyar Bajnokság

Szakosztályunk versenyzői hétvégén a gyöngyösi IV. Cheerstars Magyar Bajnokságon vettek részt, melyről minden csapatunk dobogós vagy dobogó közeli helyezéssel tért haza.

A versenyzők pozitívan értékelték a bajnokságot, melyhez nagyban hozzájárult, hogy másfél év után újra nézőkkel teli csarnokban mutathatták fényesen csillogó tudásukat.

Performance Cheer kategóriában a jazz double mezőnye igen erősre sikeredett, melyek az eredményekben is tükröződnek. A Tóth Mercédesz és Bajkor Fanni alkotta páros egy hajszallál, de megelőzte a Babály Tekla és Babály Virág alkotta Sisters duót, így a két jazz double a 2. és a 3. helyezést érte el.

A Pom dolls csapata pedig egy még erősebb koreográfiával érkezett erre a versenyre, ahol a múltkori teljesítményüket felülmúlva újra az 1. helyet zsebelhették be. 

Cheerleading kategóriában a TF Golden Angels csapata és a Burpees csapata szuper gyakorlattal és hatalmas cheer facekkel nyűgözték le a zsűrit és a 3. illetve az 5. helyet sikerült elnyerniük. 

Edzőink, Ürmös Fruzsina és Regős Péter elégedetten zsebelték be a versenyen nyújtott teljesítményünkért kapott gratulációkat, azonban a munkával továbbra sem hagyunk fel és egy pár napos pihenő után újult erővel folytatjuk az eddigi munkáinkat.

Készülünk a következő megmérettetéseinkre, fellépéseinkre, illetve szeretettel várjuk az érdeklődőket a nyári táborunkba melyről Facebook oldalunkon vagy szakosztályvezetőnknél, Bajkor Fanninál érdeklődhettek.