Cheerleader

Ezüstérem a Látványtánc Országos Bajnokságról!

A múlthét során került megrendezésre a Látványtánc Országos bajnokság, amelyen cheerleader szakosztályunk vezetője Bajkor Fanni és társa Tóth Mercédesz képviselte a TFSE színeit! A versenyen való részvétel előfeltétele egy online térben rendezett kvalifikációs viadal volt. A lányok ide egy edzésen felvett gyakorlattal jelentkeztek és végül sikeresen kvalifikálták magukat az OB-ra. A sikeres szereplés és kvalifikáció meglepően érte a hölgyeket, hiszen ezzel a gyakorlatukkal elsősorban a cheerleading sportágban számoltak.

Bajkor Fanni (B) és Tóth Mercédesz (J)

Az országos bajnokságra egy teljesen átformált koreográfiával álltak a zsűri elé. A rengeteg munka és felkészülés azonban nem volt hiábavaló, hiszen a teljes mezőnyt tekintve a harmadik, míg a saját kategóriát figyelembevéve a második helyezést érték el, mindössze másfél ponttal elmaradva az aranyéremtől!

A siker lajstrom azonban nem ért még véget, ugyanis a lányok produkcióját a zsűri különdíjban részesítette, ezzel megkoronázva az amúgy is fantasztikusan sikerült hétvégét!

Úgy tűnik cheerleadereink nem csak a saját sportágukban sikeresek, hanem a táncsport világában is képesek komoly eredmények elérésére!

Sok sikert kívánunk ehhez!

Hajrá lányok! Hajrá TFSE!

A lányok a mellékelt képen a DFC Sportswear (https://dfc-sportswear.com) ruháit viselik, amihez akár ti is kedvezményes áron juthattok hozzá, amennyiben használjátok MERCI20 kuponkódot.