Cheerleader

A TFSE cheerleaderei is csatlakoztak a Jerusalema challenge nemzetközi tánckihíváshoz!

Ha azt mondjuk, hogy Jerusalema tánckihívás, akkor biztosan mindenki előtt felidézhetővé válik az a tánc, ami meghódította az egész világot. Számos videót láthattunk e tánckihívás kapcsán, de ez a mostani valamiben mégis más.

A Bajnok Műhely 62 fiatal sportolóval közösen, köztük az olimpikon Késely Ajnával és nem mellesleg cheerleader szakosztályunk testvér párjával Babály Teklával, illetve Babály Virággal, alkották meg a videót, amely fontos üzenetértékkel bír a társadalom felé!

A videó bemutatja, hogy a sportolók milyen nehéz időszakon mentek keresztül, mind fizikálisan mind pedig mentálisan az elmúlt másfél év során. Versenyek, edzések tömkelegéről kellett lemondaniuk, sőt volt olyan is, akinek a tokiói olimpiára való felkészülése került veszélybe.

„A sport képes megváltoztatni a világot” – ez a Nelson Mandela idézet vált a videó mottójává, amivel az elmúlt időszak megpróbáltatásain való túljutást demonstrálják a sportolók a tánckihívással és bizonyítják ismét, hogy a sportnak mekkora ereje is van az életükben!

Az esemény kapcsán Babály Tekla kiemelte, hogy:

„Fantasztikus érzés volt egy ilyen szuper csapattal együtt dolgozni és valami olyat alkotni, ami mindenki számára példa értékű lehet. Szuper sportolókkal szerepelhettünk együtt a videóban és tölthettünk velük egy közös napot.”