BLSZ I Labdarúgás

Itt az idő felállni!

Amilyen jól kezdődött labdarúgóink tavaszi idénye, legalább annyira rosszul sültek el a legutóbbi fordulók. Ezúttal az a Testvériség érkezik, mely ősszel 5–0 arányban ütött ki minket, most viszont lehetőségünk nyílik visszavágni, egyúttal kilábalni a hullámvölgyből.

Zsinórban négy vereségnél jár csapatunk (Svábhegy, SZAC, Vízművek, Építők), mely a 12. helyet foglalja el jelenleg. A 7. pozícióban lévő Testvériségnek sem megy márciusban, legutóbbi három mérkőzésükön mindössze 1 pontot tudtak bezsebelni a Svábhegy ellen, ugyanakkor a Budafok és az Issimo is kétvállra fektette őket.

A BLSZ I-es tabellán 6 pont választ el minket az újpalotai alakulattól, a gólkülönbségük jobb és több győzelmet, valamint döntetlent jegyeztek eddig.

A sikerre éhes felek számára pénteken este 19:30-tól nyílik lehetőség egymásnak esni a TFSE hazai környezeteként funkcionáló Dr. Koltai Jenő Sportközpont műfűves pályáján. Az összecsapást szinte közvetlenül hazai TFSE futsal mérkőzés követi a csarnokban. A mérkőzésekre történő belépés ingyenes.

BLSZ I. – 21. forduló
TFSE-11Teamsport  Testvériség-Újpalota SE
2024.03.22. 19:30 – Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Tabella: MLSZ
Fotó: Borhi Mihály