Felhívások

Interaktív olimpiatörténeti kiállítás a Millenárison!

Kedves Hallgatók!

Világraszóló Bajnokaink címmel különleges hangulatú és gazdagságú, interaktív olimpiatörténeti kiállítás látható a Millenárison, ahol az idei tokiói olimpiáig elnyert 177 magyar aranyérem történetét ismerheti meg a közönség. Az eredeti érmek, zászlók, sporteszközök és személyes ereklyék bemutatása mellett a legnagyobb győzelmek kellemesen borzongató és megható pillanatai elevenednek meg a kijelzőkön. A vállalkozó szellemű látogatókat szellemi és fizikai kihívások és interaktív elemek várják a „Bajnok Akadémián”, az egyedi szabadulószoba pedig segít összekovácsolni a csapatot. Célkitűzéseink között szerepel az edukáció és a sportszerű versengés népszerűsítése, valamint a közösség összetartó erejének bemutatása.

Annak érdekében, hogy minél több fiatalhoz eljuthasson a kiállítás üzenete és részesei lehessenek az élménynek, szeretnénk kedvezményes látogatói jegyárat felajánlani a Testnevelési Egyetem intézménynek: 

•            1200 Ft/fő áron látogatói jegy

•            5000 Ft/csoport áron opcionális tárlatvezetés (max. 15 fő/csoport)

A kedvezmény egyetlen előfeltétele, hogy rendelkezz TF-es diákigazolvánnyal és azt a kiállítás pénztárában felmutasd.

A fentiek alapján minden hallgató, aki rendelkezik érvényes TF-es diákigazolvánnyal, kedvezményes áron, 1200 forintért látogathatja meg a kiállítást!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!