Férfi NBII Kosárlabda

Idén először tudtunk nyerni a Lónyayban!

Boros Zoltán csapata a TF-BP U23-tól elszenvedett vereséget követően azzal a céllal utazott a Közgáz SC/A otthonába, hogy kiköszörülje a csorbát, ami sikerült is, de a java még csak most következik!

A fiúk lehengerlő teljesítményt nyújtottak, 32 ponttal múlták fölül a házigazda Közgáz SC és DSK/A-t. Az első, valamint a második negyedben összesen 17 egységnyi előnyre tettek szert és a nagyszünet utáni folytatásban sem álltak le.

Minden etapot megnyerve végül 58-90-re diadalmaskodtak a Lónyayban, ahol idén még nem sikerült nyerni. Anno a Közgáz SC/B gárdáját itthon 71-50-re győzték le, azonban a 13. fordulóban ők vetettek véget az addigi veretlenségi sorozatnak, de most két legyet ütöttek egy csapásra.

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 3. forduló
Közgáz SC és DSK/A – TFSE 58-90 (28-25,17-17,21-18,16-25)

Játékosaink közül Vígh Marcell és Vámos László vették hátukra a csapatot, Marci 24, Laci 20 pontot szerzett a találkozón. Szükség is lesz a bomba formára, ugyanis Keresztesi Dávid sérülés miatt továbbra sem állhat Boros Zoltán rendelkezésére, ráadásul vasárnap az éllovas és eddig veretlen Honvéd Ludovika SE-t fogadják a fiúk hazai környezetben. Nem lesz sétagalopp, de bízzunk a srácokban!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 4. forduló
TFSE – Honvéd Ludovika SE (03.24. 19:30)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Gratulálunk a győzelemhez és sok sikert a folytatásban!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ