BLSZ I Labdarúgás

Idegenben győztük le a II. Kerületet, Csepel lesz a következő ellenfél!

BLSZ I-es labdarúgóink bevették a II. Kerület UFC otthonát és 3 ponttal lettek gazdagabbak, de a következő hazai mérkőzésre fel kell kötni a gatyát!

Kovács Gábor csapata zsinórban második győzelmét aratta a bajnokság 22. fordulójában. Ellenfelüket, a II. Kerület UFC-t korábban 1-0-ra tudták legyőzni itthon, de most vendégként is sikerrel jártak. Bár az első gólt a hazaiak szerezték fél óra játékot követően, 16 perccel később Bodnáruk révén egyenlítettek.

Az 56. percben Radónak köszönhetően átvettük a vezetést, de egészen a végjátékig nem nyugodhattunk meg. Nem sokkal a vége előtt azonban hátradőlhetettünk, Suskó az utolsó szó jogán feliratkozott a góllövő listára és ezzel végleg felénk billentette a mérleg nyelvét.

II. Kerület UFC – TFSE-11Teamsport 1-3 (1-1)
Gólszerzők: Bodnáruk, Radó, Suskó, illetve Kelemen

Na de most jön még csak a java! A fiúk következő kihívója az éllovas Csepel TC lesz, aki igencsak rendkívüli mutatókkal rendelkezik, 22 forduló alatt csak kétszer hullajtott pontot. Szeptemberben szenvedte első és eddig egyetlen vereségét a Budafoktól, az UDSE-Gázgyár pedig alsóházi csapatként megcselekedte a lehetetlent és pontot szerzet ellenük. Reményeink szerint nekünk is lehet hasonló csodában részünk!

BLSZ I. – 23. forduló
TFSE-11Teamsport – Csepel TC
2024.04.06. 19:00 – Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Gratulálunk a győzelemhez és sok sikert a hétvégére!

Forrás: MLSZ