Férfi NBII Röplabda

Hivatalosan is bajnok!

NBII-es férfi röplabdázóink szerdán átvették a bajnokság első helyéért járó aranyérmeket és trófeát! A díjakat Ludvig Zsolt az MRSZ főtitkára adta át az előző szezonban megeszerzett ezüstérmekkel egyetemben. A srácok megérdemelten fürdőzhettek a dicsőségben, hiszen elképesztő teljesítményt produkáltak az alapszakaszban és a rájátszásban is.

Az alapszakaszban 16 mérkőzésből 13-at nyert meg a csapat, ebből 10-et kiütéssel 3:0-ra! Nagy volt a versenyfutás, hogy ki nyerje az idei kiírást és az egyik közvetlen riválisunk majdnem elkapott bennünket. A kecskemétieknek két csapata is szerepelt a mi csoportunkban, de közülük a Kecskemét RC U21 bizonyult erősebb ellenfélnek. Végül sikerült megelőzni őket és az 1. helyről tuvábbjutni.

Forrás: hunvolley

Az alapszakasz 3 csoportja a rájátszában kettőre szűkült, egy keletire és egy nyugatira, mindegyik 5 csapatos. Mi a nyugatiban mértük össze tudásunkat a többiekkel, olyan ellenfelekkel mint a Pécs, Győr, Zalaegerszeg vagy Szombathely. 8 mérkőzésből egyet sem vesztettünk el, sőt már Húsvét hétvégén bebiztosították az 1. helyet! Már csak néhány lépés, pontosabban 2 mérkőzés választotta el Lónárt Péter fiait a feljutástól.

Forrás: hunvolley

Ám ekkor váratlanul alakultak a dolgok a keleti csoportban, ugyanis az Eger és a Kecskemét közötti éles harcban az utolsó meccs bizonyult döntőnek és a kecskemétiek saját kezükbe vehették sorsukat. Nagy meglepetésre azonban vereséget szenvedtek és az Eszterházy SC végzett az első helyen, de ők nem vállalták az indulást! Ezzel eldőlt, hogy döntő nélkül végzünk az 1. helyen és leszünk bajnokok.

Forrás: hunvolley

Innentől már csak az a dolgunk, hogy elkezdjünk nézelődni az NBI-es csapatok között, mire is számítsunk a következő szezonban! A srácok megérdemlik a tapsvihart, hiszen nagyon szép eredményeket tudhatnak magukénak. Összesen 24 meccsből 21 győzelem, ez önmagáért beszél.

Gratulálunk a lenyűgöző eredményekhez és sok sikert a következő NBI-es idényhez!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!