Kosárlabda Női NBI/A

Hétközi forduló a Szekszárd ellen!

Az új év új lendületet és új kihívásokat hoz, illetve már hozott, hiszen női kosárlabdacsapatunk a Sopron elleni mérkőzés után pár nappal hazai pályán fogadja a második helyen álló Szekszárd együttesét.

Januári menetrendünk

A szekszárdiak az idei esztendőben igencsak meggyőző teljesítményt nyújtottak – mindössze a bajnoki címvédő Sopron előtt kellett fejet hajtaniuk, így ezzel a legfőbb kihívójukká is váltak. Ennek megfelelően a 2022-es esztendőt is sikeresen kezdték és gyaníthatóan ellenünk is hasonlóban gondolkodnak.

A tolnaiak ellen vívott legutóbbi összecsapásunk fölényes szekszárdi sikerrel zárult, azonban – tekintettel arra, hogy a KSC az Euroligában szerepel – ez papírforma eredmény volt.

A mieinket illetően, a győzelemmel búcsúztatott 2021 után nem jött össze az újévi bravúr, ráadásul alapemberünk – a fiatal Baa Dominika – sérülésével (keresztszalag-szakadás) újabb játékosunkat kénytelen mellőzni vezetőedzőnk.

Domi mellett Burján Laura az, aki biztosan kihagyja a szerdai összecsapást, továbbá csapatkapitányunk Chanise Jenkins állapota is kérdéses. Az amúgy is komoly erőpróbának így igencsak baljós előjelekkel vághatunk neki, de abban biztosak lehetünk, hogy Magyar Bianka tanítványai minden tőlük telhetőt meg fognak tenni és a végsőkig fognak harcolni.

Egységben az erő!

Mai hír – a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége jövő kedden, január 11-én tartja a Killik László Női Magyar Kupa és a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa nyolcasdöntőinek sorsolását. Izgatottan várjuk, mely gárda ellen bizonyíthatunk a TOP4-be kerülésért.

A meccs közbeni kiváló hangulatért elkötelezett partnerünk – a Jaromír 68 Cseh Sörbisztró lesz a felelős, akinek köszönhetően – a készlet erejéig – ingyen sört fogyasztva élvezhetjük a párharcot. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt és szimpatizánst a holnapi találkozóra!

A mérkőzésre való belépés ingyenes, de érvényes védettségi igazolványhoz kötött!

Kapunyitás: 17:50

Kezdés: 19:00

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!