Férfi NBII Kosárlabda

Hatalmas siker idegenben, Dunaharasztival csapunk össze legközelebb!

Több örömhír is jutott a TF-BP U23 elleni visszavágóra, a srácoknak sikerült kivívniuk a győzelmet, Keresztesi Dávid pedig kezd visszatalálni a bomba formához!

Boros Zoltán csapata a rájátszás első mérkőzésén vereséget szenvedett a TF-BP U23-tól itthon, ám tegnap este megtorolták a korábbi sérelmet! A meccs elején házigazdájuk került előnybe, 10 perc játék után 5 ponttal léptek el.

A második felvonásban sikerült 2 egységet faragni a hátrányból, de az igazi csattanó a harmadik etapra maradt. A fiúk megtáltosodtak, 12 ponttal tudtak jobbak lenni és bár a záró szakasz az ellenfélnek kedvezett, nem volt lehetősége megfordítani az eredményt!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 9. forduló
TF-BP U23 – TFSE 71-78 (20-15,17-19,13-25,21-19)

Legnagobb örömünkre Keresztesi Dávid teljesen felépült hosszan tartó sérüléséből! Az Újpest elleni találkozón már pályára lépett, de az igazán jó forma mostanra tért vissza és ezt jól mutatja a 19 szerzett pont is. Vámos László 18, Alcser Dániel és Vígh Marcell 14-ig jutott.

Szükség is lesz a jó eredményekre, hogy a legjobbak között, az első négyben tudjunk maradni. A kezdeti bukdácsolás ellenére úgy látszik kezdünk visszatalálni a helyes útra, zsinórban harmadik győzelmünket szereztük. Következő ellenfelünk a Dunaharaszti MTK II. lesz, akinek eddig a 4-ből csak 1 meccsen sikerült nyernie. Reményeink szerint kitart a jó sorozat a hátralévő 6 fordulóra és több kulcsemberünk nem dől ki ez idő alatt!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 9. forduló
TFSE – Dunaharaszti MTK II. (04.19. 20:30)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Gratulálunk, csak így tovább fiúk!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ