BLSZ I Budapest Kupa Labdarúgás

Győzelem a Kupában – máris jön a bajnoki folytatás!

Férfi labdarúgócsapatunk csütörtök este megszerezte idénybeli első győzelmét. A Budapest Kupa 1. fordulójában a BLSZ II-es Rákosszentmihályi Atlétikai és Futball Club fogadott bennünket, akiket magabiztos játékkal tudtunk legyőzni.

Csütörtökön este javarészt szakadó esőben sikerült két félidőn át dominálva, hatalmasat harcolva, mégis kellő rotációt alkalmazva legyőznünk a RAFC-ot. Az első játékrészben Szabó Bence értékesítette a javunkra megítélt büntetőt, a második félidőben pedig pont a Szabót váltó Gényi Dávid alkotott maradandót. Támadónk alig fél óra leforgása alatt jutott el mesterhármasig, amivel kialakította a 0–4-es végeredményt.

Jóformán ideje sincs pihenni a csapatnak, hiszen szombaton délelőtt 11-től a veretlen, kapott gól nélkül álló Fővárosi Vízművek SK vendégei leszünk.

1280

A BLSZ I. negyedik fordulójában labdarúgóink ismételten idegenben lépnek pályára. Soron következő ellenfelünk az eddig hibátlan Fővárosi Vízművek, akik még nem játszottak bajnokit hazai környezetben. A Budapest Kupával együtt ez lesz számunkra zsinórban a 3. mérkőzés, ahol vendégek leszünk.

Házigazdánk eddig a Budafoki MTE II. és a Csepel UFC ellen diadalmaskodott, mindkét alkalommal 0–1 arányban. A hétközi Budapest Kupa 1. fordulójában 14–0 arányban bizonyultak jobbnak a Ferencvárosi FC-nél. Elekes mester fiainak mindent be kell vetniük, ha pontot akarnak rabolni a Mészöly Géza által vezetett gárda otthonából.

Fővárosi Vízművek SK – TFSE (09.10. 11:00)
Főv. Vízművek SK Sporttelep, Budapest

Hajrá srácok, hajrá TFSE!