BLSZ I Labdarúgás

Nagy falatnak bizonyult a Vízművek SK

Labdarúgóink zsinórban harmadik idegenbeli mérkőzésükön vannak túl. Elekes József tanítványai ezúttal a Fővárosi Vízművek otthonába látogattak, ahol 4–0-ás vereséget szenvedtek.

Az első félidő egyetlen említésre méltó történése Koch Bernát sárgalapja volt, a másodikban viszont már jóval több eseménynek lehettünk szemtanúi. Nem sokkal a folytatást jelző sípszó után megszerezte a vezetést a hazai gárda, legnagyobb bánatunkra az utolsó bő 10 percben további 3 találattal gazdagodtak, amivel kialakították a négy gólos különbséget.

A házigazda kapcsán fontos megemlíteni, hogy 3 meccsből 3-at nyertek és minden találkozót kapott gól nélkül zártak. Érdekesség, hogy a mostani fordulót követően a Vízművek az egyetlen alakulat, amely még nem kapott gólt, mi pedig az egyetlen, mely nem szerzett találatot a bajnokságban.

Az első félidő némileg adhat okot a bizakodásra, ugyanis ez volt az első alkalom idén a BLSZ I-ben számunkra, amikor nem hátrányból várhattuk a folytatást.

Fővárosi Vízművek SK – TFSE 4-0 (0-0)

A bajnoksában eddig pont és gól nélkül áll csapatunk, ami az utolsó helyet eredményezi számunkra a ligában. Következő ellenfelünk a szintén nyeretlen Pestszentimre lesz, akikkel idegenben mérkőzünk majd meg szeptember 23-án. Az eddigiekhez hasonlóan ez sem ígérkezik egyszerű találkozónak, hiszen a tabella 13. helyen álló rivális már két döntetlent jegyezhet erős ellenfelekkel szemben.

Továbbra is hajrá srácok, hajrá TFSE!