Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Fordulatos mérkőzés, TFSE győzelem!

Férfi röplabda csapatunk nagyon várta legutóbbi mérkőzését, mivel több korábbi játékosunk erősíti a Gödöllő csapatát.

A mérkőzés presztízséhez híven kezdődött az első játszma, ahol a lelkesen játszó gödöllői csapat előbb kapta el fonalat, szinte minden támadásunkat felszedték mezőnyben és eredményesen támadtak. Mi kicsit idegesen kezdtünk, látszik még, hogy a csapat nincsen összeszokva a sok új érkező miatt, de a szett közepére mi is fel tudtuk venni a ritmust és egyre stabilabban játszottunk. 15 körüli állásnál utolértük őket és a végét magabiztosan nyertük.

A második játszmában folytattuk a jó játékunkat, kevés hibával agresszívan játszottunk, nem nagyon volt válasza rá az ellenfélnek, így nagy különbséggel nyertük is.

A harmadik szettben lehetőséget kaptak cserejátékosaink is. Itt az előző szett lendülete nem tört meg, a játékrész végére is magabiztosan vezettünk 5-6 ponttal, viszont a végére kicsit leeresztettünk. Egymást követően 8 hibát vétettünk és 22:22 re egyenlítettek a vendégek. A mérkőzés vége így kiélezetté vált, de sikerült megnyernünk (3:0).

Összességében egy jó mérkőzést játszottunk, ami a legjobban azt szolgálta, hogy összeszokjon a csapat. Az első szett közepétől a harmadik szett végéig nagyon magabiztosan, szépen játszottunk. Ez a teljesítmény az, amire építhetünk a jövőben.

TFSE Junior – hazai pályán vereség, de megyünk tovább

A szombati mérkőzésen még mindig nem tudtunk a teljes U21es csapattal kiállni, mivel sok játékosunk átigazolása, még folyamatban van, így ezen a mérkőzésen nem mi voltunk a találkozó esélyesei. A vereség ellenére kezd összeszokni a csapat, kezd stabilizálódni a játékunk, és többször nagyon szépen tudtunk  játszani, a sokkal rutinosabb képzettebb Eger csapata ellen. A csapat hozzáállását és kitartását tekintve, a későbbiekben biztosan fogunk hasonló mérkőzésekből győztesen kijönni.