Női U21 (NBII) Röplabda

Tanulságos mérkőzésen maradtak alul az U21-es röpis lányok

Vasárnap, zárt kapuk mögött fogadták U21-es női röpiseink a Tatabánya csapatát. Az idei szezonban ez volt az ötödik mérkőzésük, melyen ezúttal vereséget szenvedtek a lányok (0-3). A bizonytalan kezdés után (12-25) sikerült némiképp javítaniuk a második szettre a mutatott játék képén (19-25). A harmadik szett során már szoros eredmény született (21-25), helyére kerültek a játékelemek a hazai csapatnál is, azonban ez most nem volt elegendő a parádésan játszó Tatabánya ellen.

TFSE – TRSE 0:3

Győri út, zárt kapuk mögött. V: Szabó Zs., Selega B.

Mestermérleg:

Gyurászik Gábor (TFSE): Mai napon sajnos nehezen állt össze a nyitásfogadásunk, ami az első két szettre rányomta a bélyegét. A harmadik szettre a nyitásfogadás és a blokk javulása meghozta a sikert,de így is csak megszorítani tudtuk a jól játszó tatabányai csapatot. Igyekszünk a harmadik szettben látottakat átmenteni a következő mérkőzésekre.

Torma Péter (TRSE): Végig kézbe tartva irányítottuk a mérkőzést. Még az is belefért ma, hogy a 3. játszmában kicsit megakadt a támadásaink befejezése. Külön öröm, hogy ismét minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni, köztük a két serdülőkorú tehetségünknek! Gratulálok Csapatomnak!

A lányok következő mérkőzése a Közgáz SC és DSK vendégeként lesz október 31.-én, szombaton.  

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!