Férfi BLSZ II Labdarúgás

Folytatás a BLSZ I-ben!

Utolsó alkalommal tituláljuk BLSZ II-esnek labdarúgóinkat! Vasárnap játszották az idei kiírás zárófordulóját, ahol a Csepellel mérkőztek meg idegenben. Az összecsapás végeredménye már nem osztott vagy szorzott a feljutás kérdésében, így a srácok tehermentesen, felszabadultan játszhattak. A házigazda viszont bekeményített és végül 2-1 arányban diadalmaskodott Elekes mester tanítványai fölött.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az első félidő 4. pecében már vezetett a Csepel Gyökei találatával és más említésre méltó nem is történt a hátralévő időben. Azonban a második játékrész 62. percében ismét gólt lőtt a hazai csapat Gelics révén és így már 2-0-ra vezettek. 10 perccel a rendes játékidő vége előtt megszültett az utolsó, szépítő találatunk, melyet Szabó Bence szerzett. Mindenki boldogan távozhatott a pályáról, hiszen a TFSE utolsó BLSZ II-es meccsét játszotta, a hazaiak pedig győzelemmel zárták a szezont.

Csepel UP SE – TFSE 2-1 (1-0)

Gólszerzőnk: Szabó Bence 80.

Forrás: MLSZ

Összességében bámulatos formát produkáltak a fiúk! 24 mérkőzésükből csak kétszer szenvedtek vereséget, négyszer játszottak döntetlent és 18 győzelmet tudhatnak magukénak. Ráadásul kulcsfontosságú pillanatokban szereztek 3 pontot. Az idei év fordulata a Budai FC SE elleni második győzelem (03.18.) után állt be, amikor is átvettük a vezetést és nem engedtük ki a kezeink közül.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Gólok tekintetében az egyik, ha nem a legjobb statisztikával rendelkezünk! Az 57 lőtt gólunk mellett csak 15-öt sikerült az ellenfeleknek a hálónkba juttatni, ami mellett feltudunk mutatni 15 kapott gólnélküli meccset. Gólvágóink közül Suskó 8-at, Kaszás 9-et és Gényi 18-at szerzett, aki ezzel a góllövő lista 4. helyén végzett, mindössze 1-el lemaradva a 3. helytől.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az egész csapat megérdemli a gratulációt az idei teljesítményére! A következő szezont már egy osztállyal feljebb folytatjuk. Legutóbb a 2017/18-as kiírásban játszottunk BLSZ I-ben és ekkor végeztünk a 15. helyen, ami már a kiesést jelente. 3 évadnyi kihagyás után most visszatérünk és reményeink szerint hasonlóan szép eredményekkel és élményekkel leszünk gazdagabbak!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!