Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Fölényes hazai sikerek!

Női és férfi kosarasaink is egyaránt hazai környezetben fogadták ellenfeleiket a MEFOB küzdelmeiben. Kováts Gabriella tanítványai a Budai Ciszterci Gimnázium parkettjén csaptak össze a Közgáz SC és DSK-val, ahol 59 pontos fölénnyel tudtak nyerni! Az ellenfél 30 pontig sem jutott, míg a mieink 85-ön zártak.

Forrás: MKOSZ

A vendég csapat egyik negyedben sem tudott nem, hogy 10, de 8 fölé se jutni, ellenben lányaink az első és a negyedik etapban is több mint 20 egységet dobtak. 6 játésunk is 10 pont környékén, vagy fölötte mozgott, közülük is érdemes kiemelni Dúl Terkát, aki NBI/A-s csapatunkban is rendre szerephez jut, ő 16-ot vállalt magára. Külön öröm, hogy senki nem maradt játékidő nélkül az est folyamán, ráadásul mindenki pontot szerzett!

TFSE – Közgáz SC és DSK 85-26 (23-5, 20-8, 14-6, 28-7)

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Boros Zoltán fiai 34 pontos különbséggel arattak diadalt itthon az Óbudai Egyetem fölött! Az első negyedben már 15 egységgel nőtt a különbség és ez a továbbiakban csak gyarapodott. A vendégek egyik etapban sem tudtak fölénk kerekedni. Játékosaink közül többen is 10 pont fölött átlagoltak, Polgárdy Ádám és Kelenföldi Domonkos egyaránt 19 egységen zárt..

Forrás: MKOSZ

TFSE – Óbudai Egyetem Kandó SC 94-60 (30-15, 17-13, 21-15, 26-17)

A lányok 3 fordulót követően még mindig veretlenek! Következő ellenfelük a tabella 3. helyén álló SzOESE lesz majd idegenben. A srácok is nyugat felé veszik az irányt, ők Sopronba utaznak, ahol a 8. helyezett SMAFC-cal fognak összecsapni.

Gratulálunk a szép győzelmekhez!