Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Féltávnál – Kosárlabda MEFOB értékelés!

Forrás: SZOESE

Féltávhoz érkezetek a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság alapszakaszának küzdelmei, ahol mind női, mind férfi csapatunk hibátlanul vezeti csoportját.

A hölgyek több mérkőzésen is száz pont felé jutottak és mindössze az UNI Győr SZESE tudta megszorongatni őket, de az ELTE is okozott nekünk nehéz perceket, így várhatóan e három alakulat fog csatázni a Nyugati Csoport első helyéért.

Férfi csapatunkat illetően is csak szuperlatívuszokban beszélhetünk a srácok eddigi teljesítményéről, akik többször átlépték a százas álomhatárt és a lányokhoz hasonlóan, mindössze egy alkalommal tudták őket megszorongatni. Akkor egy – mai napig emlékezetes –háromszori hosszabbításos összecsapáson tudtuk felülmúlni a SZOESE-t, megőrizve ezzel a veretlenségünket.

A csapatok kiemelkedő szereplése mellett, az egyéni mutatók terén is van mire büszkének lennünk. Dobott pontok terén Kenyeres Anett és Burján Laura az első két helyen van, sőt utóbbi rendelkezik a legjobb VAL értékkel. Az uraknál Polgárdy Ádám és Király Zalán emelkedik ki több szegmensben is, a bajnokság mezőnyéből.

Gratulálunk az eddigi eredményekhez! Sok sikert a folytatáshoz!