Férfi NBII Kosárlabda

Féltávnál az alapszakaszban, maradunk hibátlanok?

NB II-es kosarasaink túl a féltávon az alapszakaszban és 9 forduló elteltével még egyszer sem kaptak ki! Még idén sor kerül az egyik „visszavágóra” és ki mással kezdenének, mint a MAFC Martossal.

Boros Zoltán büszkén tekinthet vissza ez elmúlt majd 3 hónapra, ugyanis a teljes NB II-t tekintve az eddig lejátszott meccsek alapján az övé a legtöbb győzelemmel rendelkező csapat. A bajnokság 10. fordulójában a második helyen álló MAFC Martossal fognak összecsapni hazai pályán. Érkező ellenfelüket októberben, idegenben győzték le őket egy szoros mérkőzésen 59-65-re, ám a múlt hétvége óta nem a mieink az egyetlenek, akiknek ez sikerült.

A Közgáz SC otthon lepte meg őket 93-92-re, úgy, hogy az utolsó pillanatokban még lett volna lehetőségük 91-92-nél tovább növelni az előnyt, de mindkét büntető kimaradt, ellenben a másik oldalon nem haboztak kihasználni a lehetőséget és fordítani tudtak a hazaiak. Reméljük, hogy a mi srácaink péntek este tovább folytatják a lenyűgöző menetelést és egy újabb diadallal örvendeztetik meg a nagyérdeműt!

NB II. Közép A – 2023.12.15. 20:30
TFSE  MAFC Martos
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert fiúk, hajrá TFSE!

Forrás: MKOSZ
Fotó: Borhi Mihály – TFSE