Női NBI Röplabda

,,Felnőtt’’ a feladathoz – interjú Németh Judittal

A Debrecen otthonából nagyon fontos 3 pontot hozott el női röplabda csapatunk… Keretünk mindig mosolygós feladójával Németh Judittal készítettünk egy rövid interjút.

1. Nehéz időszakot zárt le a csapat a Debrecen elleni győzelemmel. Milyen a hangulat a csapaton belül ?

 Valóban egy rendkívül nehéz időszakon vagyunk túl. A vesztes mérkőzések, valamint a távozó játékosok hiánya rányomta bélyegét az elmúlt hetek munkájára. Nagyon kellett ez a Debrecen elleni magabiztos győzelem, hogy új erőre kapjunk. A hangulattal véleményem szerint nincs (és sosem volt) probléma. Hullámvölgyek persze mindig adódnak, de mivel mi egy fantasztikusan jó közösség vagyunk, mindig sikerül kilábalnunk a nehéz helyzetekből.

2. Hétvégén a DVTK-t fogadja a csapatunk. Mit gondolsz sikerülhet a Miskolcon mutatott játékot hazai pályán is megvalósítani ?

 Én úgy gondolom, hogy csapatunk mindig a legjobbra törekszik. Mivel a DVTK-t hazai pályán fogadjuk, remélem ez előnyünkre válik majd a hétvégén. Kitti távozását követően egy tapasztalt és rendkívül stabil játékost kell helyettesítenem, de próbálok felnőni a feladathoz. Egy biztos: a szívünk ott lesz a pályán.

3. Azon játékosok közé tartozol, akik szinte mindig pályán vannak és szüntelenül motiválják csapattársaikat. Mi lehet az eredményes szereplés kulcsa ?

Én úgy gondolom, hogy az eredményes szereplés kulcsa az, hogy tényleg egy csapat vagyunk. Sokat nyom a latba, hogy vannak tapasztaltabb játékosaink, akik tanácsaikkal hozzásegítik a csapatot az eredményes munkához. A motivációról pedig annyit, hogy ez a mozgatórugója a csapatnak: egymás bíztatása és segítése.

A lányok szívüket-lelküket kiteszik a jó eredmény elérése érdekében. Nekünk TF-es hallgatóknak, dolgozóknak és szimpatizánsoknak csak egy dolga van!

Szombaton 18:00-tól a ,,D’’ teremben ismét a csapat mellé állni és olyan hangulatot teremteni, amiben garantált legyen a következő siker is. A miskolciak nem adják könnyen magukat… Tücsi szavaival zárva: ,, az eredményes szereplés kulcsa az, hogy tényleg egy csapat vagyunk’’

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!