BLSZ I Labdarúgás

Fájó vereség a Testvériség otthonában!

BLSZ I-es labdarúgóink a bajnokság hatodik fordulójában vendégként léptek pályára a Testvériség-Újpalota SE otthonában. Sajnos ezúttal nem sikerült pontot szerezni, ellenfelünk pedig magabiztos játékkal aratott 5-0-ás győzelmet, mellyel felzárkózott az élbolyhoz.

A hazai gárda keményen lépett föl a mieink ellen, az első játékrészben 3-ra növelték az előnyüket. Első találatuk a 16. percben született, majd kerek 10 minutummal később dupláztak, de a harmadikra már nem kellett ennyit se várni.

A második félidőben nem esett ennyi gól, azonban így is fájó, hogy az addigi különbség tovább gyarapodott, mi pedig nem tudtunk szépíteni. Csöbörből vödörbe estünk, ugyanis az 56. percben Suskó szabálytalanságát azonnal pirossal jutalmazta a játékvezető, ami tovább nehezítette az amúgy sem könnyű helyzetünket. Végül a 65. percben sercent utoljára a háló, házigazdánk csapatából ketten is duplázni tudtak.

BLSZ I., 6. forduló
Testvériség-Újpalota SE – TFSE 5-0 (3-0)
Gólszerzők: Fehértói (16., 29.), Németh K. (26., 65.), Árvai (57.)
Szántóföld utcai Sporttelep, Budapest

A fiúk következő összecsapására most pénteken (09.29.) hazai környezetben kerül sor a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, ami sokaknak szerencsét hozott és reményeink szerint ezúttal is így lesz!