Férfi NBII Kosárlabda

Egyetlen egy ponton múlott!

NBII-es férfi kosarasaink hétvégén a Százhalombattai KSE-hez látogattak és legnagyobb bánatunkra, mindössze egyetlen pontra voltak attól, hogy legyőzzék a riválist. Az első pontot mi jegyezhettük a találkozón, majd magára találta a hazai alakulat és megduplázták az előnyt. Ezt követően a mieink vették kezükbe az irányítást és az első negyedben kialakult 7 pontos különbséget a másodikban ledolgozták, így a nagyszünetre 29-29-cel vonulhattak.

A harmadik felvonás számunkra kedvezően alakult és egy gyors pontváltást követően átvettük a vezetést. Sajnos hiába sikerült 6 egységgel meglépnünk, nem tudtunk akkora nyomást helyezni rájuk, mint szerettük volna és ennek az utolsó etapban láttuk kárát. A végére felzárkózott a Batta sőt a vezetést is visszavette és ugyan az utolsó szó még meglehetett volna, két büntetőből egyik sem hullott be, így 60-59-re tudtak diadalmaskodni a hazaiak.

Százhalombattai KSE – TFSE 60-59 (19-12,10-17,12-18,19-12)

Forrás: MKOSZ

Boros Zoltán fiainak ugyan már megszakadt a hihetetlen veretlenségi sorozata és lecsúsztak a play off-ról, de a bronzérmet még bezsebelhetik, amennyiben az utolsó fordulóban sikerül legyőzniük az ELTE Fortist idegenben.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!