Női NBI Röplabda

Búcsú a kupától!

Női röplabdacsapatunk a tegnapi nap során az MCM-Diamant Kaposvár otthonában lépett pályára, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján.

Az első mérkőzésen egy szett erejéig tudtuk megnehezíteni a somogyiak dolgát, de az osztálykülönbségből kiindulva, ez aligha volt meglepő, így a visszavágón gyakorlatilag tét nélkül, felszabadulva állhattunk oda. Sajnos ezúttal viszonylag gyorsan – kevesebb mint egy óra alatt – véget ért az összecsapás, ezzel számunkra befejeződött mind a Magyar Kupa menetelés, mind a 2021-es év.

Végeredmény: 1. MCM-Diamant Kaposvár – TFSE  3:0 (16, 12, 12)

Kaposvár, 50 néző. V: Mezőffy, Sántosi.

DIAMANT: Grbac, Lemmens, Budai, Boshnakova, Wirth, Matics. Csere: Szpin, Hegyi (liberók). Vezetőedző: Vincent Lacombe.

TFSE: Benedek, Nagy, Török, Kökény, Poór, Villányi.  Csere: Boller, Hábetler (liberók), Smits van Oyen, Halla G., Budaházy, Czakó, Halla P.. Vezetőedző: Csépke Gábor.

Edzői értékelés

Vincent Lacombe: – A csapat komolyan vette a mérkőzést, agresszívan blokkoltunk és védekeztünk. Mostantól minden figyelmünk a soron következő négy mérkőzésünkre, a Aydin és Vasas elleni párharcokra irányul.

Csépke Gábor: – Sajnos nem a terveknek megfelelő magabiztosságot mutattuk. Úgy gondolom, hogy mindkét csapat sokkal jobban is tud játszani, mint a ma mutatott játék. Most elvonulunk, pihenünk egyet és utána maximális hozzáállással megyünk neki a tavaszi meccseknek. Minden röplabdásnak Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok!

Továbbjutott az 1. MCM-Diamant Kaposvár.

Folytatás jövőre! Hajrá csajok, hajrá TFSE!!