Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

A Kecskeméti RC-t fogadjuk hazai pályán!

Férfi röplabdásaink a Kecskemét csapata ellen lépnek pályára szombaton 20 órától újfent hazai pályán. Ellenfelünk 5. helyen zárta a 2022/23-as szezont, a mostani szezonra fordulva megváltozott csapatuk játékoskerete, több fiatal röplabdázó érkezett a klubhoz.

A kecskeméti egyesület jelenleg a tabella 8. helyét foglalja el. Az eddig lejátszott hat mérkőzésükből kétszer kerültek ki győztesen (DKSE, MAFC) négy alkalommal pedig vesztesként (Dág, Máv Előre, Pénzügyőr, DEAC) hagyták el a pályát.

A TFSE csapata öt mérkőzésből négyszer maradt alul (Kazincbarcika, Szeged, Dág, MAFC), a DKSE ellen viszont győzelemmel zártak Nagy Gergely tanítványai. Hazai környezetben eddig három vereség a mérleg, 0:9-es szettarány mellett. Reméljük, hogy ez a széria pozitív irányba billen majd a hétvégén.

A mérkőzés kettős rangadó lesz egyben, hiszen a férfi Extraligás mérkőzés előtt női NB I-es összecsapásra kerül sor. 17 órától kerül megrendezésre az NB I-es TFSE – MTK találkozó.

Centerünk, Füzék Zalán így fogalmazott a soron következő találkozóról: „Biztos vagyok benne, hogy nagy megpróbáltatásnak és nehéz szetteknek nézünk elébe. A Kecskemét már évek óta az Extraliga egyik kiemelkedő csapata, utóbbi időben keretük megfiatalodott. Fontos, hogy meglegyen a meccseken is az a csapatkohézió, ami az edzéseken tapasztalható. Emellett minimalizálnunk kell a hibáinkat. Egymásból és a hazai környezetből kell majd erőt merítenünk a hétvége során!”

Férfi Extraliga – 6. forduló
TFSE – Kecskeméti RC (11.04. 20:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Mindent bele srácok, hajrá TFSE!