Férfi MEFOB Férfi NBII Kosárlabda Női MEFOB Női NBI/A Női NBI/B

A futó idény legsikeresebb sorozata

Ahogy idén már „megszokhattuk” a TFSE csapatai halmozzák a meglepetéseket és a jobbnál jobb eredményeket. Erre már a hazai és a nemzetközi sajtó is felfigyelt több ízben.

Kosárcsapataink felől újabb eszméletlen szériát közölhetünk, ugyanis 9 nap alatt, eddig nem látott eredményt értek el csapataink:
2019.11.17. és 2019.11.26. között 8 csapatunk 9 győzelmet ért el.

Nézzük miként is írtak csapataink történelmet:

Elsőként November 17-én U14-es fiaink bizonyítottak Érd városában a VMG-DSE csapata ellen. A fiúk nem zavartatták magukat a hazai csapat ellen, és magabiztos 40-82-es győzelmet arattak. 5! játékosunk is 10+ pontot ért el: Tari Balázs (15), Kiss Vilmos (14), Tóth Bence (12), Dászkál Benedek (11) és Tóvári Márton (10).

Korábbi beszámolónkból tudhatjátok, hogy ugyanezen a napon az amatőr NB1-ben jeleskedő lányaink megszerezték 7. győzelmüket zsinórban a Pilis Basket (58-85) ellen. Rájuk most hétvégén a 6. helyezett Törekvés SE ellen vár nagy csata.

Másnap (November 18-án hétfőn) az egyetemi bajnokság meccsei vették kezdetüket. Itt hölgyeinkre várt nagyobb feladat, ugyanis közel 48 óra alatt két idegenbeli találkozót kellett megvívniuk. Az első hétfőn az ELTE-BEAC csapata ellen egy meggyőző 61-77-es siker volt, amit nagyobb túra követett Debrecenbe, ahol érezhető volt már a fáradtság.
Viszont ez sem jelentett akadályt: 53-54 lett a végeredmény.

Lányaink két meccse között a fiúkért is szoríthattunk kedden (11.19.).
Ellenfél a Debreceni Egyetem, a vívott bajnokság ugyanúgy MEFOB volt, annyi különbséggel, hogy ez a meccs hazai pályán került megrendezésre. Nagy Botond vezérletével (36 dobott pont) 94-75 arányú siker született.

A lányok hétfőn folytatják MEFOB küzdelmeiket a Miskolci Egyetem csapata ellen az „E” teremben 18:30-tól. Őket ugyanezen a helyszínen követik fiaink 20:30-tól, akikhez a Debreceni Medikus SE látogat. Mind két csapat célja a 100%-os forma megtartása.

Utánpótlás hírekhez visszakanyarodván egy U18-as gyöngyszemmel folytatjuk:
Srácainkat 11.19-én, szerdán a Szentendrei KSE csapata fogadta.
Tudtuk előre, hogy kemény mérkőzésre kell számítanunk, mivel a „festők városa” alakulata minden mezőnyben meglepetést tud okozni. Ezúttal nem sikerült, hiszen egy parázs hangulatú mérkőzésen sikerült a TFSE csapatának 70-73-ra diadalmaskodni.

A múlt hét legnagyobb értékűnek bizonyuló híréről már maga az m4sport is külön műsorrészlettel készült.
Az NB1-ben hétről-hétre csodát végrehajtó lányaink szombaton (11.23.) hazai pályán bizonyultak jobbnak az UNI Győr MÉLY-ÚT csapata ellen 70-62 arányban. Erről készült összefoglalónkat itt olvashatjátok el.

Universitas bajnokságban induló lányaink is sikerrel vették az előttük álló akadályt a BME-PSE csapata ellen 11.25-én, hétfőn.
71-49 lett az eredmény.

November 26.-án kedden érkezett a slusszpoén:

NB2-es férfi kosarasaink a KKS DSE otthonába látogattak 2 vesztes bajnoki után. Számukra ez a meccs azért volt fontos, mert mielőbb meg akarták szakítani a negatív szériát. Ellenfelünk az alsóházat képviseli, ezért reálisnak tűnhetett Boros Zoltán fiainak a sikere. 14 pontos különbséggel (64-78) sikerült megszerezni a negyedik győzelmet, melyet remélhetőleg 11.29-én, pénteken egy újabb követ a Százhalombatta ellen hazai pályán 20:15-től.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!