BLSZ I Labdarúgás

8. helyen telelünk

BLSZ I-es labdarúgóink az őszi szezon utolsó mérkőzésén 3 gólos vereséget szenvedtek hazai pályán. A Csepel UFC kft.-t fogadták, mely a tabellán közvetlen üldözőként szerepel kilencedikként. Mindössze 3 pont volt a különbség, amit ellenfelünk ezzel az idegenbeli diadallal ledolgozott, de megelőzni nem tudott minket, ugyanis egyel több győzelemmel rendelkezünk.

Az első félidő egyetlen hazai sárgalapon kívül nem hozott feljegyezhetőt, ennélfogva a második játékrészre maradtak az izgalmak. Sajnos nem mi örülhettünk, mivel a vendégek az 51. percben megszerzték az első találatot. Nem kellett sokat várni és 11 minutummal később megduplázták előnyüket, majd a végjáték 88. percében lezárták a találkozót a harmadik góllal. Ezzel ki is alakították a végeredményt, amibe már nem volt beleszólásunk, így az utolsó mérkőzésünkön gól nélkül búcsúzunk a 2022-es évtől.

TFSE – Csepel UFC kft. 0-3 (0-0)

Forrás: MLSZ

15 mérkőzést követően továbbra is a 8. helyen állunk és innen várhatjuk majd a tavaszi fordulók időpontjait. Összességében nagy utat tettek meg a fiúk mióta feljutottak. Nehezen indult a bajnokság, de aztán jöttek az eredmények és szépen lassan elkezdtek feljebb jutni a tabellán. A stabil középmezőnybe kerülés nagy dolog, hiszen nem fenyegeti őket a kiesés veszélye, ahogy az az újoncok jelentős többségénél általában lenni szokott.