Férfi BLSZ II Labdarúgás

Zajlik a BLSZ II-es hadjárat

Zajlik a BLSZ 2. osztályának pontvadászata, amelyben a TFSE gárdája az elmúlt szeonban a kiváló 2. helyezést érte el. Az idei kiírás kicsit döcögősebben kezdődött, jelenleg 4 találkozóból 2 győzelem és 2 vereség született. Az elmúlt 2 játéknap eseményeiről számolunk be most olvasóinknak.

09.26-án a Kelen SC II. alakulata látogatott a BMTE sporttelepre, erről számolt be Augusztini Gábor pályaedző:

„A Kelen az elmúlt években remek kerettel rendelkezett, de a 2020/21-es évadra eléggé meggyengültek, így simán hozható 3 pontként tekintettünk a párharcra. Véleményem szerint a kiesés elleni küzdelem lesz a legnagyobb kihívás a Kelennek, nekünk kötelező győzelem kell majd az ő pályájukon is. A papírforma érvényesült is, sikerült a saját játékunkat játszani, így magabiztosan győztünk, szinte már kiütéssel. „

Végeredmény: TFSE – Kelen SC II. 5-0

Október 2-án szintén hazai környezetben lépett pályára a csapat, a Testvériség- Újpalota II. utazott a budafoki létesítménybe.

„Sajons sok egyéni hibát követtünk el, a szerencse nem volt a barátunk ezen a napon. Az ellenfél már az első percben kihasználta a figyelmetlenségünket, ez rányomta a bélyegét az összecsapásra. Dekoncenráltak lettek a srácok, kicsit el is vesztették a motivációjukat, ezen javítani kell majd a jövőben. Hozzá kell azonban tennem, hogy a Testvériség csapata erős ellenfél, nem véletlen állnak a tabella dobogóján.”

Végeredmény: TFSE – Tesvériség-Újpalota II. 1-4

Szombaton idegenben küzd meg az alakulat a MUN SE ellen, akik jelenleg pontveszteség nélkül vezetik a BLSZ II-t.

Meg fogunk tenni mindent a győzelemért, ismerjük az ellenfelet, igaz sokat erősödtek tavalyhoz képest. Jobban oda kell figyelnünk a támadójátékunk eredményességére, és akkor nem lehet különösebb probléma, illetve nbem szabad ennyi egyéni hibát elkövetni a védekezésben. „

4 fordulót követően a 11. helyet birtokolják az urak, de messze még a vége, hogy bármilyen messze menő következtetést levonhasson bárki is ebből. Folytatás tehát szombaton, azaz október 10-én a MUN SE ellen.

Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!