Férfi BLSZ II Labdarúgás

Kemény heteken túl..

A TFSE férfi labdarúgó csapata a budapesti bajnokság másodosztályában tovább javította helyezését az elmúlt három fordulóban, annak ellenére, hogy a három mérkőzésből sajnálatos módon kettő vereséggel zárult. A bajnokság kissé hektikusan alakul a lejátszott meccsek számát illetően. A TE fiai jelenleg 7 mérkőzést tudhatnak maguk mögött, ami 2-3-al kevesebb, mint a többi csapat átlaga. Ebből a 7 fordulóból pedig 9 pontot termeltek a srácok, amivel a 9. helyen állomásoznak.

Az ötödik fordulóban (október 10-én) a tabellát jelenleg is vezető MUN SE csapatával vívtak meg. A TFSE derekasan küzdött, állta a sarat, de a 74. percben egy büntetővel vezetést szerzett az ellenfél. Pár perccel később jött az újabb csapás (78. perc, 2-0). A végeredményt pedig a 85. percben Czagány Botond állította be (3-0). Így a MUN SE ismét őrizni tudta pontveszteség nélküli menetelését.

Végeredmény: MUN SE – TFSE 3-0 (0-0)

A hatodik fordulóban (október 16-án) hazai pályán az MLTC együttesét fogadta a TFSE. Magabiztos játékkal már az első félidőben vezetést szereztek a fiúk Haraszkó Sándor révén (32. perc, 1-0). A második félidőben pedig Faragó Milán növelte a hazai csapat előnyét (65. perc, 2-0). A mérkőzés végén a vendégek szépíteni tudtak, de a három pont így is itthon maradt.

Végeredmény: TFSE – MLTC 2-1 (1-0)

A hetedik fordulóban (október 22-én) szintén a hazai pálya előnyét élvezték az urak. Egy kiegyenlített mérkőzésen a szerencse sajnos most az ellenfél csapatának kedvezett. A 75. percben az előző mérkőzés egyik hőse Haraszkó Sándor öngólt szerzett, ami a legjobbakkal is megtörténik. A könnyen jött előnyt a Nimród SE csapata meg tudta őrizni, így a TFSE fontos pontoktól esett el.

Végeredmény: TFSE – Nimród SE 0-1 (0-0)

A következő megmérettetés a Hidegkúti SC csapata lesz, akikkel október 30-án a Pokorny József Sport és Szabadidőközpontban küzdenek meg a TFSE srácai. Majd pedig november 6-án hazai pályán fogadják az Airnergy FC-t.

Hajrá TFSE!