Kosárlabda Női Magyar Kupa Női NBI/A

„Mit vársz a kupától”?

Fotó: NKE-FCSM Csata/Szilágyi Dénes

A holnapi kuparajtot megelőzően lányaink véleményére voltunk kíváncsiak. Mit gondolnak, milyen érzésekkel indulnak Pécsre és mivel lennének elégedettek? A továbbiakban 5 játékosunk gondolatait olvashatjátok.

Alisia Jenkins még mindig toronymagasan vezeti a bajnokság legfőbb statisztikai mutatóit

Alisia Jenkins:

„Magabiztosnak érzem a csapatot. Személy szerint nekem ez az első, hogy ilyesfajta versenyrendszerben szerepelhetek, ezért az izgatottságom a plafont verdesi. Alig várjuk már az első mérkőzést a PEAC ellen, hogy megmutassuk nekik a legjobb kosárlabdatudásunkat, mert tudom, hogy képesek vagyunk rá.”

Csapatkapitányunk 100%-os formában várja a Magyar Kupát

Süle Krisztina:

„Az egész csapat nevében mondhatom, hogy izgatottan várjuk a Magyar Kupát. Büszke vagyok, hogy ott lehetünk, mert ez azt is jelenti, hogy jó munkát végzünk. Azt szeretném, hogy élvezzük a játékot és küzdjünk csapatként, ahogy a bajnokság során is. Remélem sok szurkolónk velünk tart, szuper lenne meglepetést okozni és éremért játszani.

Bernáth Réka 46%-os tripla értékesítési mutatóval rendelkezik, amivel kiemelkedik a magyar mezőnyből

Bernáth Réka:

„Nagyon örülök, hogy sikerült bejutnunk, az egész csapat nagyon várja már ezt a megmérettetést. Egy jó ki-ki mérkőzésre számítok a Pécs ellen. Úgy gondolom, hogy nekünk nincs veszítenivalónk. Élveznünk kell, hogy itt lehetünk és felszabadultan játszani csapatként és akkor szerintem nincs mitől félnünk. Őszintén már azzal is elégedett vagyok, hogy bejutottunk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a legjobb szereplés érdekeben. Ha sikerülne elcsípni egy érmet, akkor úgy gondolom jó szájízzel vágnánk neki a playoffnak.”

Doktor Anna múlt hétvégén 9 ponttal hangolt a PEAC elleni mérkőzésre

Doktor Anna:

Álmomban sem gondoltam volna, hogy feljutó csapatként lehetőségünk lesz a Magyar Kupán játszani. Számomra óriási boldogság, hogy az első A osztályos évemben alkalmam lesz játszani egy ilyen neves eseményen. Ebből adódóan nagyon izgatott vagyok, és várom a csütörtöki PEAC elleni mérkőzést, mindent meg fogunk tenni, hogy majd a továbbiakban még két meccset tudjunk játszani, és akár további meglepetéseket okozni! „

Németh Alma:

„Nagy sikernek könyvelhetjük el a MK szereplést. Elvárások és nyomás nélkül utazunk Pécsre. Célunk, hogy felszabadultan lépjünk parkettára a PEAC ellen a Lauberban. Biztosan jó hangulat és légkör lesz, ami nagy élmény lesz a csapatunknak. Mindenki szeretne győzni is persze, én különösen azért, mert akkor a 2. mérkőzésünket a Nagypapám is nézheti az m4-en élőben Sopronból.”

Mindenki szorít nektek lányok, együtt bármire képesek lehettek!

#hajrátfse
#tfsenoikosarlabda
#magyarkupa

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!