Labdarúgás

Zsinórban 3!

Labdarúgócsapatunk a BLSZ II. 2. csoportjának 3. fordulójában idegenben lépett pályára a Budai Futball Club SE otthonában, a Pokorny József Sport és Szabadidő központban.

A tavalyi szezonban még BLSZ III-as hazaiak jól kezdték az idei szezont. A feljutás mellett a Magyar Kupa szereplésnek is örülhettek a Budai FC-nél, mivel tavaly egészen az elődöntőig meneteltek a Budapest Kupában, ami főtáblát jelentett a legrangosabb hazai kupasorozatban.

A fentiek ismeretében érkezett Elekes József csapata a mérkőzésre. Egy pillanatig sem gondolták fiaink, hogy könnyű dolguk lesz a friss feljutó ellen.

A találkozón mindkét csapat előtt adódtak szép számmal lehetőségek. Srácaink legfőbb erőssége kapus fronton mutatkozott ezen a napon. Örömünkre Benkő Márk brilliáns formában lépett elő. Neki köszönhetően nem érte találat hálónkat, így továbbra is tart a kapott gól nélküli idény. Gólszerzőink terén újfent üdvözölhettük Kaszás Benit, aki szezonbeli második találatát jegyezhette. Mellette a csereként beálló újonc, Pavelcsák Zsolt rezgette meg az ellenfél hálóját, kialakítva a 0–2-es végeredményt.

Ezzel a sikerrel csapatunk jelenleg vezeti a bajnoki tabellát.

BLSZ II. osztály 2.csoport, 3. forduló

Budai Futball Club SE – TFSE 0–2 (0–1)

Budapest, Pokorny József Sport és Szabadidő központ Vezette: Csékei

TFSE: Benkő – Béres, Radó, Kovács G., Radnai, Hegedűs P. (Suskó, 46.), Kaszás, Szabó B. (Pavelcsák, 60.), Nagy Sz. (Nagy B., 77.), Gényi, Madar.

Vezetőedző: Elekes József

Gólszerzők: Kaszás (34’), Pavelcsák (72’)

A 4. fordulóban igazi rangadó vár ránk, hiszen a szintén veretlen, második helyen álló Pénzügyőr II. csapatához utazunk. A találkozó szeptember 26-án, vasárnap 12:15-től veszi kezdetét.