BLSZ I Labdarúgás

Remekeltünk Csepelen!

BLSZ I-es labdarúgóinkat sokáig követte árnyékként a szerencsétlenség, ám az utóbbi időszakban egyre jobb teljesítménnyel és eredményekkel rukkoltak elő. Előbb a SZISE, majd a Pestszentimre és most a Csepel elleni diadal is bizonyíték erre!

A kezdés utáni bő negyedóra nehéz kihívások elé állította Kovács Gábor tanítványait. Sokáig nem találtak rést a pajzson és helyzetek sem igen adódtak, de a 21. percben áttört a gát és Nemes Martin találatával megszerezték a vezetést, sőt a kezdőrúgás után szinte azonnal rá is duplázott góljainak számára. A 36. percben még Borgulya is eredményes tudott lenni, így a félidőre 0-3-as vezetés birtokában vonulhattak.

A második játékrész nagyban kedvezett a mieinknek, köszönhetően a nagy előnynek, amit az első 45 percben szereztek. Azonban még korántsem volt vége. A folytatásban Berndt lépett elő a reflektorfénybe és két góljával megpecsételte a csepeliek sorsát. Játékosunk, Nemes Martin értékelője a mérkőzést követően:

„Mindenki frusztrált volt a sok sikertelen meccs után és a tabellán való helyezésünk miatt, de az utolsó két vereségnél és érezhető volt, hogy jó irányba tartunk. Ez a 3 meccses győzelmi sorozat is mutatja ahogy kijöttünk ebből a negatív spirálból és mondhatni már a középmezőny tagjai vagyunk. Az ősz utolsó mérkőzésein az a célunk, hogy a csapat jó pozícióban teleljen. Közösen másztunk ki a bajból, most érezhető a legjobban mennyire egyben van a csapat a pályán és a pályán kívül egyaránt!”

Csepel UFC – TFSE-11Teamsports 0-5 (0-3)
Gólszerzőink: Nemes (21., 22.), Borgulya (36.), Berndt (76., 82.)
Csepel USE Sporttelep, Budapest

A tavalyi idényben mindössze egyetlen alkalommal sikerült ilyen arányban diadalmaskodni, de reményeink szerint idén még lesz példa hasonlóra. A srácok következő mérkőzésére szintén idegenben kerül sor, a 6. helyen álló Szabadkikötő otthonába látogatnak.

Gratulálunk fiúk!

Forrás: MLSZ