Futsal Női NBI

Rangadóra készülünk!

Élvonalbeli női futsalosaink a bajnokság 7. fordulójában a jelenleg listavezető és eddig hibátlanul teljesítő DEAC együttesét fogadják hazai pályán vasárnap! Érkező riválisuk a tavalyi idényben mindkét meccsén nyerni tudott. Vendégként 1-6-ra, majd otthon 0-2-ről 3-2-re fordítva aratott ellenük győzelmet.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Már csak két veretlen gárda maradt és olybá tűnik most vasárnap valakinek megszakad ez a szép sorozat és reményeink szerint nem a mieinké. Viza Krisztián lányai az elmúlt időszakban elképesztő formát produkáltak. 1-4-re verték Budaörsöt, 8-1-re Dunaújvárost, 7-0-ra Csepelt és 5-1-re a DVTK-t. Ezen a néhány meccsen egy 24-3-as gólkülönbséget hoztak össze és ha minden jól megy akkor most is hasonlóan gólgazdag összecsapás vár ránk.

A debreceniek sem tétlenkedtek, 6 mérkőzésből 6 győzelem szerepel a nevük mellett, de ami igazán figyelemre méltó, az az eredményeik listája. Egyetlen egyszer sikerült bevenni a kapujukat ezidáig és cserébe, a tolnaiak és az Újpest FC kivételével mindenkit kitömtek. Legnagyobb arányban a csepelieket, akik 16-0-ra kaptak ki még szeptemberben. Összességében mindkét csapat remek formában várja a találkozót és biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz hiány izgalmakban.

NB I. – 7. forduló
TFSE-11teamsports – DEAC (10.29. 17:00)
Dr. Kolati Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert hölgyek, hajrá TFSE!

Forrás: MLSZ