Futsal Női NBI

Budaörs is pipa!

NB I-es női futsalosaink a bajnokság hatodik fordulójában Budaörsre látogattak. Házigazdájuk eddig egyszer tudott nyerni a Csepel ellen hazai pályán és most Viza Krisztián lányainak jóvoltából a vereségeik száma gyarapodott.

Az első játékrész kifejezetten gólgazdagra sikeredett, bár a vezető találat a budaörsiek nevéhez fűződött. Kevesebb, mint negyed óra játékot követően mi is megtaláltuk a góllövő cipőket, Kota Gabriella révén egyenlítettünk. 4 perccel később Varga Adél szerezte meg a vezetést, majd a szünetet megelőzően Kota duplázta meg góljainak számát, így 1-3-as vezetéssel vonulhattunk pihenőre.

A második félidőben már kevesebb eseménynek lehettünk szemtanúi. A 36. perecben Balogh Noémi lövése ért célt, ezzel kialakítva a végeredményt is. Noémi, Kovács Szilviával együtt vezeti a házi góllövő listát 6 találattal, a bajnokságéban pedig az előkelő második helyen állnak. Őket csak a DEAC gólvágója, Horváth Viktória előzi meg eggyel.

Budaörs – TFSE-11Teamsports 1-4 (1-3)
Gólszerzők: Kota (14., 20.), Varga A. (18.), Balogh (36.), illetve Wochna (9.)

Ezzel a győzelemmel mindössze 2 pontra csökkent a DEAC mögötti hátrányunk, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a következő fordulóban átvegyük a vezetést, amennyiben itthon tudjuk tartani ellenük a 3 pontot.

Gratulálunk lányok!

Forrás: MLSZ