Férfi NBII Futsal

A sereghajtó otthonába látogatunk!

Férfi futsalosaink minden erejükkel azon vannak, hogy az NB II. Nyugati csoportjának alapszakaszában minél előrébb kerüljenek. Németh Péter tanítványai egy találkozóval kevesebbett vívtak az élmenőknél és még így is szorosan tapadnak a dobogós helyekre, jelenleg a 4. pozícióban állnak. Ezúttal festői helyszínre látogatnak, a sereghajtó Tihanyi FC lesz az ellenfelük.

Jó előjelekkel utazhatunk a Balaton északi partjára. Több, mint két héten át nem volt meccsünk, ami fiatal keretünk számára munkával teli időszaknak bizonyult. Legutóbb a Nagykanizsát fogadtuk otthon és arattunk 4–1 arányú győzelmet. A Tihany jókora zakóval ment a rövid pihenőre, 12–1-re kaptak ki a Dunaújváros ellen.

Eddigi egyetlen megszerzett győzelmüket nem éles körülmények között szerezték, hanem az Asterix hibáját követően került a nevük mellé a három pont. Azóta 5 meccsen 5 vereség szerepel a nevük mellett, viszont leírni semmiképpen nem szabad őket. Nagy csatára késztették az ELTE-BEAC-ot, a MAD Dogs-ot és a Nagykanizsát is. Külön érdekesség, hogy mindegyik bajnoki mérkőzésükön ők szerezték meg a vezető találatot.

Felkészült, kellően fókuszált játékra lesz tehát szükségünk ahhoz, hogy a céljainkhoz szükséges három ponttal hagyjuk el a csarnokukat. A legutóbbi kiírásban hazai környezetben 4–1-re múltuk felül őket, idegenben viszont megszenvedtünk és kétszer fordítva, utolsó percben szerzett találattal értünk el 3–4 arányú sikert.

NB II. Nyugati csoport – 7. forduló
Tihanyi FC – TFSE-11teamsports (10.30. 19:45)
Tihanyi Sportcsarnok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!