Férfi NBII Kézilabda

Odacsapott a Fradi, 14 góllal vertek minket itthon!

NB II-es férfi kéziseink a bajnokság 11. fordulójában remek formában és nagy reményekkel fogadták az FTC U21 együttesét. Az első összecsapás 26:26-os döntetlennel zárult, de ezúttal óriási erőfölényt alakítottak ki a vendégek a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban és végül 14 góllal bizonyultak jobbnak!

Sok mindenre számítottunk a Fradi elleni mérkőzés kapcsán, de arra semmiképp, hogy ilyen mértékben elkalapálnak bennünket. Gyakorlatilag az elsőtől az utolsó percig uralták a pályát, a mieink pedig elkeseredetten úsztak az árral szemben.

Mindhiába… Az első játékrész végén már 9 gólos előnyre tettek szert a vendégek és nem álltak meg a folytatásban sem. Szomorú tény, hogy ellenfelünktől a kapusok kivételével mindenki betalált, a legjobbjuk összesen nyolcszor, míg tőlünk Szabó Máté tudott kiemelkedőt nyújtani.

NB II. „B” csoport
TFSE FTC U21 21: 35 (15:24)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Ez a vereség többi riválisunk számára teremt nagy lehetőséget a februári folytatásban. A felsőházba jutó négy csapat már szinte borítékolható, de nem mindegy milyen eredményekkel érkeznek majd a felek. Ujvári Bencééknek még a MÁV Előre elleni idegenbeli meccsnek lesz nagy jelentősége, illetve a BVSC-vel és a Honvéddal fognak összecsapni a középszakaszba jutás előtt.

Forrás: MKSZ
Fotó: Borhi Mihály – TFSE