Kézilabda Női NBII

Megléphetünk a SZISE elől!

NB II-es női kéziseink előtt most lehetőség adódik, hogy pontelőnyre tegyenek szert a SZISE-vel szemben. A bajnokság 7. fordulójában az Érd U21-gyel csapnak össze hazai környezetben, míg közvetlen üldözőjük a SZISE az éllovas Csepel DSE-t fogadja.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Herbert Krisztián csapata legutóbb 9 góllal múlta felül a sereghajtót, aki most a Fradihoz látogat, így nagyon nagy a valószínűsége, hogy az előttük lévőt nem tudják még elcsípni. Ami viszont nem elhanyagolható, hogy az FTC az előző hétvégén Érdre látogatott és csak nagy nehézségek árán tudta megszerezni a 2 pontot.

A mieink október elején 33:33-as döntetlennel zártak az Elek Gyula Arénában. A fent említettekhez tartozik, hogy a zöld-fehérek idegenben játszottak, mi viszont itthon lépünk pályára. Amennyiben sikerül diadalmaskodni és a SZISE nem szerez pontot Csepel ellen, akkor már nem csak a jobb gólkülönbség miatt állnánk a 3. helyen. A lányok jó formában várják a megmérettetést és reméljük, hogy a hazai pálya előnye csak javítja az esélyeinket.

NB II. (női) „F” csoport – 7. forduló
TFSE – Érd U21 (11.05. 15:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert hölgyek, hajrá TFSE!