Kézilabda Női NBII

Szeptember óta veretlenül!

NB II-es női kéziseink a szeptemberben elszenvedett Csepel elleni 4 gólos vereség óta nem találnak legyőzőre. A legutóbbi fordulóban az Érd U21-gyel csaptak össze és egy ferencvárosi döntetlent kivéve, zsinórban negyedik győzelmüket aratták.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Herbert Krisztián tanítványai egyre szebb eredményekkel kápráztatják el a hazai közönséget és ez alól az Érd elleni siker sem kivétel. Nem indult zökkenőmentesen a találkozó, ugyanis egészen az 5. percig a vendégek vezettek, de szépen lassan uralmuk alá hajtották a pályát és az első félidő végére 23:15-re vezettek.

A második játékrészben sem változott a játék képe. Más-más lendülettel mentek a támadások, majd a legnagyobb különbség először a 37. percben alakult ki, amikor is 10-re nőtt a differencia, de ugyan ez megismétlődött 32:22-nél is. Azonban a hajrába fordulva sikerült a vendégeknek faragniuk a hátrányból, amit az eredmény is tükröz. Csapatunk legeredményesebb játékosa Bréda Borbál lett 7 találttal, illetve mindössze eggyel maradt el mögötte Ádám Gréta és Marik Dalma is.

NB II. „F” csoport
TFSE – Érd U21 41:33 (23:15)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Az újabb sikernek és a Csepel győzelmének hála immár 2 pont az előnyünk a SZISE előtt, valamint csupán 1 pontra vagyunk lemaradva az FTC mögött. A következő mérkőzésre idegenben kerül sor VSK Tököl ellen.

Gratulálunk lányok!

Forrás: MKSZ