Kézilabda Női NBII

Megvan a 3. győzelem!

NB II-es női kéziseink a bajnokság 6. fordulójában a sereghatót fogadták a Dr. Koltai jenő Sportközpontban. Az összecsapásra közvetlen az urak meccse előtt került sor és Herbert Krisztián együttesének sikerült megalapoznia a hangulatot!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Bár az utolsó helyezettről van szó, korábban már tapasztalhattuk, hogy sosem lehet félvállról venni az ilyen küzdelmeket. Hiába szereztünk a 8. percre több gólos előnyt, viszonylag hamar elolvadt, sőt alig több, mint 23 perc játék után a vendégek meg is átvették a vezetést egy rövid időre, de szerencsénkre a gyors vezetés váltást követően a félidőre 18:15-tel vonulhattunk.

A második játékrészben már sokkal magabiztosabban őriztük előnyünket és erre nem talált ellenszert a Szigetszentmiklós. A mérkőzés hajrájába fordulva 10 góllal vezettünk és nem sokon múlott, hogy a végeredmény is ezzel a különbséggel alakuljon ki. Végül 40:31-lett az eredmény és a hölgyek harmadik győzelmüket ünnepelhtték a lefújás után. Legeredményesebb játékosunk a 9 találtot szerző Leitner Luca volt.

NB II. „F” csoport
TFSE – Szigetszentmiklós NKSE II. 40:31 (18:15)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

A következő mérkőzésre ismételten hazai környezetben kerül sor november 5-én az Érd ellen.

Gratulálunk lányok!

Forrás: MKSZ