Férfi NBII Kézilabda

Időntúli hetessel egyenlített a Cunder!

NB II-es férfi kézilabdázóink továbbra is veretlenül menetelnek. A bajnokság 6. fordulójában a MÁV Előre-Cunder Kézisulival csaptak össze és a kiélezett küzdelem döntetlennel ért véget. Sajnálatos módon a vendégek az utolsó pillanatban jutottak büntetőhöz, melyet nem is haboztak kihasználni.

Ujvári Bence tanítványait eddig még senki nem tudta megállítani, ám a mostani összecsapás is döntetlennel zárult. Ellenfelük 5 mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni és most a két vereség mellé egy másik döntetlen is társul. Hiába kezdtük jobban a találkozót és sikerült a 2. percere 2 gólos előnyre szert tenni, a Cunder folyamatosan ott lihegett a nyakukban. Az első félidő végére így is hazai előnnyel vonultak, azonban senki nem számított arra, ami a folytatásban történt.

Előbb a vendégek vették át a vezetést és nekünk kellett szaladni az eredmény után, majd ismét fordult a kocka a javunkra. A 46. percben 3 góllal tudtunk ellépni, de riválisunk kitartását dicséri, hogy nem adták föl és tovább harcoltak. Munkájuk gyümölcsét a lefújást követően aratták le, pedig 30 másodperccel a vége előtt még 29:28 volt az állás. Szabálytalan védekezés miatt még büntetőt ítéltek, 8 másodperc volt hátra a rendes játékidőből. Csóka Balázs keze nem remegett meg és kiegyenlített, így az eredmény 29:29 lett. Játékosaink közül Bohuniczky Bátor és Molnár Kolos egyaránt 7 találattal zárt.

NB II. „B” csoport
TFSE – MÁV Előre-Cunder Kézisuli 29:29 (15:14)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

A Fradi legyőzte otthon a Budakalászi SC-t, így megelőzte a mieinket. A srácok következő ellenfele a Honvéd ellen hazai sikerrel záró BVSC lesz.

Forrás: MKSZ