Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Hosszú szünet után kettős hazaival tér vissza a kézilabda!

NB II-es kéziseink 20 nap kihagyás után visszatérnek, méghozzá nem is akárhogy! Mindkét csapatunk hazai környezetben lép pályára és az összecsapásokat egymás után rendezik. A hölgyek indítják a hétvégéi programot, majd egyből az urak veszik át a stafétát.

Herbert Krisztián tanítványai legutóbb 33:33-as döntetlennel zártak az FTC ellen, most pedig a Szigetszentmiklós NKSE II-vel csapnak össze. A tavalyi rivális keretéből van némi átfedés, de velük ellentétben a mostani gárda nem túl acélos. Akkor vért izzadva is alig tudtuk tartani velük a lépést, ám azóta sok víz lefolyt a Dunán. Az eddigi 5 meccsből egyet sem tudtak megnyerni, 4 vereség mellett 1 döntetlen szerepel a sereghajtó neve mellett, míg a mieink 2 győzelemmel, 2 döntetlennel és mindössze 1 vereséggel büszkélkedhetnek.

Ujvári Bence egysége a pihenőt megelőzően harmadik győzelmét ünnepelhette a Honvéd ellen, mellyel közvetlenül a tabella élére álltak. A szakág történetének egyik legjobban sikerült rajtának lehetünk tanúi és most alkalom nyílhat tovább bővíteni a sikerek listáját. Ugyan pontazonosság van köztük és az FTC között, akikkel korábban döntetlent játszottak az Elek Gyula Arénában, de ez könnyen változhat. Míg a mieink következő kihívója a jelenleg 6. helyen álló MÁV Előre-Cunder Kézisuli lesz, addig a Fradinak a közvetlen üldöző Budakalászival kell megbirkóznia.

Reményeink szerint szombaton éljenzéstől lesz hangos a Dr. Koltai Jenő Sportközpont és mindkét csapatunk győzelemmel örvendezteti meg a közönséget!

NB II. (női) „F” csoport – 6. forduló
TFSE – Szigetszentmiklós NKSE II. (10.28. 12:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

NB II. (férfi) „B” csoport – 6. forduló
TFSE – MÁV Előre-Cunder Kézisuli (10.28. 14:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE