Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB: Két veretlen nem fér meg egy bajnokságban!

A hétfő esti kosárlabda MEFOB küzdelmeiben ma csak a lányokra hárul minden figyelem! A fiúk múlt héten bizonyítottak, így számukra elérkezett a pihenő ideje, de nem úgy a hölgyeknek. Kováts Gabriella tanítványai és az UNI Győr csapata eddig veretlenül menetelnek a bajnokságban, de ma este valakinek és reményeink szerint nem nekünk, megszakad ez a szép sorozat. A 6. forduló döntő ebből a szempontból, hiszen egy kivételével mindegyik alakulatot le tudtuk győzni, akárcsak az érkező riválisunk.

Fotó: Hegedüs Gábor – MTK

A vendégek legutóbb is idegenben játszottak, akkor a Ludovikát győzték le 34-59-re, nekünk ez az első fordulóban sikerült, de 37-95-re, ami közel 40 pontos differencia a két meccs összehasonlítását tekintve. A lányok az előző fordulóban megalázóan nagy különbséggel verték a SMAFC-ot (161-7), ami egyébként a győrieknek is majdnem összejött, ők 24-122-re diadalmaskodtak. A két gárda egymás elleni mutatója az előző kiírásból 1-1, Budapesten 80-77-re nyertünk, míg Győrben 81-57-re kikaptunk. De a statisztikai mutatók mellett nem szabad elfelejteni, hogy ugyan az alapszakaszt megnyertük és a Győr 3.-ként jutott tovább, végül ők kerültek a döntőbe, sőt meg is nyerték!

Forrás: MKOSZ

A ma esti küzdelemnek óriási tétje lesz abból a szempontból is, hogy ki hol fogja befejezni az őszi szezont. Ugyan még csak most fogunk elérni az alapszakasz feléhez, de itt már vérre menő harc lesz a pályán, hogy eldőljön ki is marad veretlen.

TFSE – UNI Győr (12.12. 18:50)
Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium

Sok sikert lányok, hajrá TF!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!