Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB: A lányok megnyerték az első meccset, a fiúk ma kezdenek a rájátszásban!

Kezdetét vette kosárlabda MEFOBON is a rájátszás, Kováts Gabrielláék sikerrel vették az első kanyart, Boros Zoltánéknak ma este kezdődik a megmérettetés, de ami még fontosabb, hogy mindkét csapatunk itthon lép pályára!

Mivel a lányok megnyerték az alapszakaszt és az 1. helyen végeztek a Keleti csoportban, ellenfelük a Nyugati csoportban 4. helyezett Közgáz SC és DSK lett, akit az első összecsapás alkalmával 44-83-ra győztek le idegenben.

Az oda-visszavágós rendszerben nincs 3. mérkőzés, az első két meccs összesített eredménye alapján a jobbik fél mehet tovább. A lányoknak 39 pont előnye van riválisukkal szemben, így ma este már pontot is tehetnek az ügy végére.

MEFOB rájátszás 1. forduló – visszavágó
TFSE – Közgáz SC és DSK
04.15. 18:30 – Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Boros Zoltán csapatának ma este nyílik lehetősége bizonyítani. A srácok a 3. helyen végeztek az alapszakaszban a DEAC és a Miskolc mögött, így az ő ellenfelük a Nyugati csoport 2. helyezettje, a Mosonmagyaróvár UNI-Győr lesz.

Érkező ellenfelük 13 győzelemmel és 3 vereséggel jutott a dobogós helyig, míg a mieink 14 győzelemmel és 4 vereséggel zártak. Mivel a Keleti csoportban eggyel több csapat szerepelt, így elmondható, hogy a két fél azonos eredményekkel rendelkezik. Az biztos, hogy izgalmakban ezúttal sem lesz hiány!

MEFOB rájátszás 1. forduló
TFSE – Mosonmagyaróvár UNI-Győr
04.15. 20:30 – Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF!