BLSZ I Labdarúgás

Kétgólos vereség Csepelen – érkezik a bajnok!

Labdarúgóink szénája nem áll túl jól az utóbbi időben. A BLSZ I-es bajnokságot augusztus közepén ugyan még győzelemmel kezdte csapatunk, azóta viszont egy döntetlenen kívül rendre vereséget szenvedtek a srácok. Legutóbb a Csepel otthonában lépett pályára Kovács Gábor által irányított együttesünk.

Az összecsapás kiélezetten kezdődött, már a 6. percben zsebébe kellett nyúlnia Bereczki játékvezetőnek, aki a budapesti élvonal idei kiírásában először pályára lépő Radnai Györgyöt szankcionálta sárga lappal. Ezt követően a 19. percben megszerezte a vezetést a házigazda, Balogh Bence góljával. A félidő további részében sem állt meg az élet, a 31. percben megfogyatkoztak a csepeliek, miután kapusuk, Szűcs Krisztián volt szabálytalan. Egalizálni nem sikerült a szünetig, 1–0-ás Csepel előnnyel vonultunk pihenőre.

A második etapra fordulva kettős cserével próbálkoztunk, ám a frissítés nem hozott találatot a konyhára. A hazai gólgyáros Balogh a 60. minutumban újra lecsapott, 2–0-ra módosította a különbséget, majd egy megkérdőjelezhető ítéletet követően kiállították Suskó Ádámot, akinek ez már a második piros lapja volt a szezonban. A végeredmény 0–2 lett, amivel a kieső zónában találtuk magunkat.

BLSZ I., 8. forduló
Csepel TC – TFSE 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Balogh B. (19., 60.)
Csepel SC Stadion, Budapest

Folytatás csütörtökön este a regnáló bajnok Unione ellen, Pasaréten. Soron következő riválisunk jelenleg a 8. helyen áll, az egymás elleni összecsapásra 7–0 arányú sikerrel hangoltak.

BLSZ I. – 9. forduló
TFSE-11Temsport – Unione FC
2023.10.12. 20:00 – Vasas Pasaréti úti Sporttelep

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Csepel TC – Labdarúgó szakosztály / Facebook