Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

A tavalyi bajnok FINO Kaposvár érkezik!

Extraligás férfi röplabdacsapatunk a 2022/23-as szezon magyar bajnokával, a FINO Kaposvárral fog megvívni vasárnap 18 órától hazai környezetben.

A Kaposvár röplabdacsapata jelenleg a tabella első helyén áll. Az általuk eddig lejátszott hét mérkőzésből hatszor kerültek ki győztesen (MEAFC, VRCK, Szeged, DKSE, MAFC, DEAC), és csupán egy meccsen kaptak ki, méghozzá a Kecskemét csapatától. Hozzánk hasonlóan a somogyiak is 3:1-es mérkőzésen maradtak alul a KRC-vel szemben.

A Kaposvár játékoskerete nem sokat változott az előző idényhez képest. Csapatukban a tapasztalt magyar játékosok mellett több tehetséges fiatal, illetve számos meghatározó idegenlégiós röplabdázó is szerepel.

TFSE-s játékosaink közül Tóth Kristóf egyenesen a tavalyi bajnok Kaposvár felnőtt keretéből csatlakozott hozzánk az idén. Rajta kívül Fenyő Balázs és Tóth Máté is nevelőegyesületének mondhatja a kaposvári röplabda klubot.

Fiainkra ismételten nehéz mérkőzés vár. A múlt vasárnapi PSE elleni helytállás erőt adhat fiainknak, hogy motivált és agresszív játékkal rukkoljanak elő ezen a mérkőzésen.

Csapatunk kaposvári származású feladója, Tóth Máté így vélekedik a következő találkozóról: „Tisztában kell lenni a két csapat közötti különbséggel, de játékostársaimmal minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a minél jobb eredmény elérése érdekében. Az is elmondható, hogy a legutóbbi két hazai meccsünkön már egész összeszokottnak bizonyult csapatunk, sokat javult a játékunk. Ezen a találkozón elsősorban saját magunkra kell koncentrálnunk, beépíteni az edzéseken gyakoroltakat a játékunkba, minél magabiztosabban nyúlni ezekhez egy-egy adott szituációban.”

Férfi Extraliga – 9. forduló
TFSE – FINO Kaposvár (11.26. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Mindent bele srácok, hajrá TFSE!