Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Jól halad a felkészülés!

NB II-es kéziseink hamarosan visszatérnek a pályára és olybá tűnik, hogy a korábbi nagyszerű formát is hozzák magukkal! December elején találkozhattunk velük utoljára, de most egy felkészülési tornán vett részt minkét csapatunk Salgótarjánban.

10. alkalommal került megrendezésre a a Babják János-emléktorna a Nógrád Vármegyei Kézilabda Szövetség jóvoltából. A megmérettetésen hat együttes – három férfi és három női – vett részt. Az esemény célja, hogy méltó emléket állítson a korábbi kiváló játékosnak, edzőnek, játékvezetőnek, sportvezetőnek és családapának, Babják Jánosnak, aki fiatal korában két sportágban, kosárlabdában és kézilabdában is nagyszerű eredményeket ért el, majd utóbbit választva lett a Salgótarjáni Építők meghatározó játékosa.

A részvétel a mieink részéről remekül sikerült, a lányok az első, míg a fiúk a második helyen zárták a tornát. Külön öröm, hogy női- és férfiágon is egyaránt elhoztuk a legjobb kapusnak járó címet, melyet Vereszky Nóra és Bódy Botond vehettek át. Herbert Krisztián és Ujvári Bence tanítványai jövőhéten lépnek pályára újra a bajnokságban!

Gratulálunk hölgyek, urak!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!