BLSZ I Labdarúgás

Itthon vagyunk!

BLSZ I-es labdarúgóink november óta először léptek pályára a bajnokságban, de megérte a várakozás és nem csak az eredmény miatt, hanem mert végre tényleg hazai porondon szerepelhettek a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban és nem is kívánhattunk volna szebbet egy 7-2-es győzelemnél!

Kovács Gábor csapatát kivéve már mindenki birtokba vette az új sportközpontot, ám az ő tanítványainak még sokat kellett várni az első itthoni mérkőzésükre. Megérte, hiszen a papíron jóval esélyesebb riválisnak, mint a vert seregnek kellett innen távoznia!

Az első félidő 5. percében Borgulya szerezte meg a vezető találatot. Ezt követően Suskó állhatott oda szabadrúgást elvégezni, aki közel 40 méterről nem a beadást, hanem a lövést választotta és hatalmas gólt vágott a vendégeknek! Az Issimo védelménél tovább romlott a helyzet és ezt Borgulya kihasználva megduplázta góljainak számát. Innentől Csernákra hárult a figyelem, a 25. percben kontrából lett eredményes, majd a szünet előtt még szabadrúgáshoz jutottunk, amit Róbert mellel vett át és hezitálás nélkül, kapásból kibombázta a jobb alsó sarkot, így egy nagyszerű félidőt követően 5-0-ás hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a fiúk.

A második etap elején gyorsan szépített az Issimo és 5-1-re módosította az eredményt. Hozzátartozik, hogy az összecsapáson eddig is szép számmal osztogatta a játékvezető a lapokat, de a 64. percben villant a piroslap és emberhátrányba került a XV. kerületi brigád. Meg is bosszulta magát, 1 perccel később Borgulya lövése kipattant, de az érkező Csernák a kapuba passzolt és mesterhármasig jutott! A 70. minutumban újabb szépítő találat érkezett, hiába védte az első próbálkozást Benkő, valahogy csak bekotorták. Ám ezzel még koránt sem ért véget a vendégek vesszőfutása, ugyanis az utolsó szó jogán Bodnáruk is betalálat a 78. percben, ezzel kialakítva a 7-2-es végeredményt.

TFSE-11Teamsports – XV. kerületi Issimo SE 7-2 (5-0)
Gólszerzők: Borgulya (2), Csernák (3), Suskó, Bodnáruk, illetve Faragó, Kamber

A nagyszerű itthoni „első bemutatkozást” követően ezen a héten is hazai pályán játszanak majd a srácok, ellenfelük pedig a sereghajtó Svábhegy FC lesz. Reméljük, hogy hasonlóan szép eredményekben lesz részünk a továbbiakban is!

Gratulálunk fiúk!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ, pestifoci.hu