Cheerleader

Így nézett ki cheerleadereink 2023-as éve!

Cheerleader szakosztályunk 2023 elején nagy lendülettel és elvárásokkal indult neki az éves kihívásoknak. Bajkor Fanni szakosztályvezető több fontos célt is megfogalmazott a fellépések mennyiségét és minőségét tekintve.

Visszatekintve úgy fogalmazott: „A 2023-mas évben szakosztályunknak közel 50 fellépése volt, ami azt jelenti, hogy arányosan egy évre levetítve szinte minden hétre jut egy fellépés. Ezen kívül több versenyeken is jeleskedett csapatunk, ahol fantasztikus eredményeket értek el. Azt hiszem, idén mindkét célt felülmúltuk, de…

Kezdjük az elején – Február 5. Fradi- Újpest mérkőzés

50 fős delegációval érkeztünk a Groupama Arénába, kiegészülve a Budaörsi Vivace táncosaival, de mindez nem minden, a Fradi sast is bevonhattuk a produkciónkba, így ezt a fellépést emlékezetes próbák előzték meg, melyet meg is örökített a Fradi TV, így bármikor visszatekinthetünk ezekre a pillanatokra. Nekem is elég emlékezetes volt ez a fellépés, hiszen a mérkőzés reggelén még a pályán szaladgáltam a sassal, hogy átvegyük pontosan a térformát.

Március 26. Spring Open

A Babály tesók nem csak a szokásos aranyérmet hozták el a Senior Jazz Double kategóriában, de a tánc talaj abszolút győztesei is ők lettek. Mérhetetlenül büszkék voltunk rájuk!

Április 23. Vivicittá futás

Táncosaink Dj Dominique-al léphettek fel az Atlétika VB népszerűsítése kapcsán, mely felejthetetlen élménnyé vált számukra. Imádták minden egyes pillanatát.

Április 29. MEFOB Feszt

Sportolóink minden olyan versenyszámban, melyben elindultak, győzedelmeskedtek, a verseny remek hangulatban telt, így mindenkinek sikerült a legjobb formáját hozni még a nehezített versenykörülmények ellenére is.

Május 7. EU futás- Ultra Balaton

Volt amikor egy időpontban 5 különböző helyszínen léptek fel. Hálás vagyok a csapatkapitányoknak, hogy megfelelően tudták koordinálni a fellépéseket, szuper visszajelzést kaptunk mindegyik megrendelőtől, a hangulat pedig zseniális volt!

Május 13. A nagy bejelentés

A Jagermeister Brass Band-je idén nyáron is velünk tervezte a fesztiválszezont, így egy csapatépítő keretein belül jelentettük be a nagy hírt. A fesztiválokra hangolódva karaoke-zni vittük őket, de az az igazság, hogy a tánc és az emelés jobban megy nekik.

Június 10. Táncforgatag

Jó érzés volt idén is a Budaörsi Vivace Táncegyesület csapatával fellépni, nagyon szeretünk a csapattal együtt dolgozni.

Június 23. Siófok, Plázs

Ugyan a fellépés szabadtéri helyszínre lett tervezve, melyet elöntött a homokvihar, de egy nagy sátorban megcsináltuk a Petőfi sétány legnagyobb buliját, imádta mindenki! Annak ellenére, hogy még a sátor is beázott. Csűrös Balázs a TFSE cheerleaders TikTok oldalán részletesen is beszámol a legemlékezetesebb fellépéséről. Nézzétek meg!

Július 8. Bajai Halfőző Fesztivál

A szervezők ugyan nem számoltak ennyi fellépővel, így emelős csapatunk kénytelen volt a színpad előtt bemutatni a koreográfiát. A fellépés után egy isteni bajai halászlevet ehettünk.

 
Július 13. Tollaslabda és Vízilabda Európai Egyetemi Bajnokság- Miskolc

Csapatunkat érte az a megtiszteltetés, hogy az esemény megnyitóján felléphessen Európa legjobb vízilabda és tollaslabda egyetemi játékosai előtt. Ugyan az oda vezető úton 3 baleset is volt, így több, mint másfél órát késett a csapat busza. Így már fellépőruhában szállt ki a csapat a buszból és rohant is bemelegíteni. A színpad nem éppen egy cheerleader produkcióhoz lett méretezve, amiről Balla Zsófia számol be a legemlékezetesebb fellépések 2023 2. részében a TikTok-on, érdemes megnézni!

Július 14. EFOTT Fesztivál

Egy gyors váltás és Miskolcról a csapat máris Velencén találta magát az EFOTT-on, ahol zseniális fellépést láthattunk tőlük. Nyilván nagyon élvezték, de az ezt követő koncertek még jobban összekovácsolták őket.

Augusztus 14. Sziget Fesztivál

A nyár legnagyobb bulija és mi is annak éreztük! Ha van olyan, hogy legmenőbb a fellépések között, a Sziget tuti ott van a top 3-ban! Fantasztikus élmény volt, az tuti!

Augusztus 25. Strand Fesztivál

Ugyan már kicsit megfogyatkozotta társaság, hiszen mindenkinek közbeszóltak a nyaralások és a táborok, de még mindig tombolt a fesztiválszezon és itt már senki nem görcsölt rá a koreográfiára, „majd lesz valahogy!”. Amikor a ruhák fellépés előtt fél órával még nincsenek a helyszínen, arra is csak legyintettem. (Én, aki olyan precíz vagyok mindenben, hogy több nappal a fellépés előtt kimosva, összecsomagolva állnak a szobámban a csapatruhák.) Nagyon sok rutint szereztünk a nyár alatt. Nem akadtunk fenn már semmin, és mint a profik, ezt is megoldottuk!

Augusztus 30. Gólya tábor

Idén is rekordlétszám, köszönjük a HÖK-nek, hogy minden évben visszavár bennünket! Ezúttal is sok gólya jelentkezett csapatunkba, hála a sportnapi aktivitásnak.

Október 29. Akvárium

Újra klubszínpadon vagyunk, 2023-as év végére a Heaven-t leváltotta az Akvárium klub. Imádjuk a Mamma Mia Party sorozatot, ami a jövő évben is folytatódik, nem mellesleg rengeteg videót forgattak velünk. Reméljük, találkozunk még veletek is az Akváriumban!

Október 8. Rózsaszín Lánchíd

Nagy Fruzsina, a Vivace Táncegyesület edzője hívta meg csapatunkat az eseményre, mely a hagyományos lánchídi séta „Minden nő számít!” jelmondattal az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület által szervezett program.

November 23. Gólyabál

Ismét rekordlétszámú fellépő, mely létszám idén már elérte önmagában a 40 főt. Rettentő büszkék vagyunk, hogy már ennyi tehetséggel rendelkezünk!

December 13. Karácsony

Ezzel a kis csapatkarácsonnyal lezártuk az évet, az év leglelkesebb fellépője Babály Virág lett, akinek ezúton is köszönjük a munkáját és a töretlen lelkesedését!

Akik ellátogatnak a TFSE-MTK női NBI/A-s kosárlabda hazai meccseire is rendszeresen találkozhatnak velünk.

És még számos egyéb programon, illetve rendezvényen vagy versenyen is jelen vagyunk!

Mindezek után nagyon várjuk az új évet és hálásan köszönjük mindenkinek az együttműködést, a felkeréséseket és a képeket: Szecsődi Noémi, Ürmös Fruzsina és Regős Péter munkájáért. Köszönjük a megtisztelő megkeresést többek között: TF HÖK, Fradi, TFSE (Borhi Mihály), Better Together, Nagy Sportágválasztó, Ultra Balaton, Tejmadár, Jagermeister, Budaörsi Vivace Táncegyesület, Palatinus Gyógyfürdő, BEFS, Miskolci Egyetem, Teqball, Atlétika VB.

Látogassátok meg TikTok oldalunkat: KATT IDE!

Találkozunk idén is!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!