Férfi Extraliga Férfi NBI Kosárlabda Női NBI Női NBI/A Röplabda

Idén is összefogunk – cipősdoboz akció #2023!

Az elmúlt évek sikeres összefogásain felbátorodva 2023-ban is cipősdoboz akciót hirdet egyesületünk az Age of Hope alapítvánnyal karöltve. Idén a kijelölt három mérkőzésen túl az új sportcsarnokunkban található karácsonyfánál található „ADOMÁNYPONT”-nál bárki kiveheti részét a nemes kezdeményezésből.

3 hazai mérkőzés, ahol adakozhatsz!

2023.12.09. – 18:00
TFSE – Békéscsaba
Női röplabda NB I.

2023.12.16. – 16:00
TFSE – Szeged
Férfi röplabda Extraliga

2023.12.16. – 19:00
TFSE-MTK – Cegléd
Női kosárlabda NB I.A

Az alapítvány minden karácsonykor megszervezi a jótékonysági akciót azért, hogy az ünnepek alatt is tudjon segíteni a mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeken. A kezdeményezés során összegyűjt dobozokat elsősorban Borsod-Abaúj-Zemplén megye számunkra elképzelhetetlenül szegény településeire szállítják az Age Of Hope önkéntes munkatársai.

Az elmúlt években tapasztalt megnövekedő megélhetési költségek sokszor szinte elviselhetetlen terhet jelentenek az egyébként is komoly nehézségekkel küzdő családoknak, akik számára minden segítség örömként szolgál.

Amivel TE is segíthetsz:

– Játékok
– Babaápolási kellékek
– Vitaminok
– Láz- és fájdalomcsillapítók
– Édességek
– Tisztálkodó és tisztító szerek
– Iskolai felszerelések
– Cipősdobozba csomagolt ajándékok

Az alapítvány kifejezett kérése, hogy ruhát ne adományozzunk a kampánynak a keretein belül. Az adományokat csecsemőtől 14-16 éves korig gyűjtik a gyerekeknek, a legtöbb rászoruló az iskolás korosztályból kerül ki.

Nagyon köszönjük a segítségeteket előre is az alapítvány és a rászoruló gyerekek nevében is!