Férfi NBII Futsal

Ebből a kutyából nem lesz szalonna!

NB II-es férfi futsalosaink hétfő este ismét a Mad Dogs alakulatával csaptak össze a bajnokság 14. fordulójában. A mieink 3 gólos előnyre tettek szert kicsivel több, mint fél óra alatt, ám a vendégek elképesztőt hajráztak és az utolsó másodpercekben sikerült egyenlíteniük!

Németh Péter fiai, miután a Magyar Kupában legyőzték, a bajnokságban folytatták küzdelmeiket kellemetlen riválisukkal. A sorsolás úgy hozta, hogy pont a Mad Dogs-szal kellett összecsapniuk, ám a kupában elért 1-0-ás eredményt már a 15. percnél túlszárnyalták.

Rögtön a meccs elején Hegedűs Dániel találatával megszereztük a vezetést. Alig 10 perccel később Tarjáni Péter is eredményes tudott lenni, így a félidei pihenőre 2-0-ás hazai előnnyel vonulhattak. Visszatérve, a 32. percben Kovács Balázs góljával már 3-0-ra duzzadt az előnyünk.

Szinte zsebben érezhettük a győzelmet, de a vendég alakulat ezt nagyon másképp gondolta. A hajrába fordulva szempillantás alatt szereztek 2 gólt és a hátralévő, alig 3 percben sarokba szorítottak minket. Sajnos végül nekik kedvezett a szerencse és az utolsó másodpercekben sikerült egyenlíteniük.

TFSE-11TeamSports – Mad Dogs-Viadukt SE 3-3 (2-0)
Gólszerzők: Hegedűs D. (4.), Tarjáni (15.), Kovács B. (35.), illetve Horváth L. (37.), Maszárik (37.), Buzás (40.)

A végeredmény alakulása ugyan fájó 3-0-ás vezetésről, de nincs okunk bánkódni, hiszen a srácok továbbra is az első helyen állnak! Következő mérkőzésüket a Nagykanizsai Futsal Club otthonában fogják vívni a fiúk és a tabellát elnézve, innentől minden megszerzett pont aranyat fog érni a felsőházba jutottak helyezéseinek szempontjából.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ