Futsal Női NBI

Rangadóra hangolódva!

NB I-es női futsalosaink következő megállója az éllovas DEAC otthona lesz! Mindkét együttes remek formában várja az összecsapást, ráadásul a szezon első egymás elleni bajnokija döntetlennel ért véget, így ember legyen a talpán, aki megsaccolja mire számítsunk!

Viza Krisztián tanítványai 2023 november (11.12) eleje óta kapott gól nélkül hoztak le egymás után 5 mérkőzést és emellett 40-et rúgtak! Szükség is lesz a lehengerlő formára, főleg mivel a listavezető DEAC otthonába látogatnak, ahonnan 2021 januárjában sikerült utoljára győzelemmel távozni.

A tavalyi idényben még emberhátrányban is sikerült 2 gólos előnyre szert tenni a DESOK Csarnokban, de végül fordítottak a hazaiak. Később az első helyért folytatott küzdelem első meccse is hasonlóan alakult, de ott 2-2 lett az eredmény, a legutóbbi ottlétünk viszont már kellemetlen emlékként kísért.

Az első félidőben még csak 2-1-re vezettek a debreceniek, ám a meccs végén 5-1 szerepelt az eredményjelzőn. Reményeink szerint ezúttal másképp alakul majd az összecsapás és sikerül pontot vagy pontokat rabolni Debrecenből!

NB I. – 14. forduló
DEAC – TFSE-11teamsports (01.20. 13:00)
DESOK Csarnok, Debrecen

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!