Futsal Női NBI

Lehengerlő sikersorozat!

Élvonalban tevékenykedő női futsalosaink ismét elkápráztattak minket teljesítményükkel. A bajnokság 13. fordulójában a Budaörs együttesét fogadták hazai pályán és 10-0-ás győzelmet arattak a vendégek fölött. A lányok még mindig veretlenek, zsinórban 6. győzelmüket ünnepelhették és az elmúlt 5 meccsen elképesztő statisztikákat produkáltak!

Viza Krisztián lányai hazai porondon léptek pályára a bajnokság 13. fordulójában, ellenfelük pedig a 6. helyezett Budaörs volt. A vendégek valószínűleg nem számoltak vele, hogy ekkora pofonba szaladnak bele, mivel az első ellenük vívott párharcban „csupán” 1-4-re nyertek a mieink úgy, hogy az első félidőben 1-3 szerepelt az eredményjelzőn.

A lányok azonban másként gondolták! Az első félidőben 4, a másodikban pedig 6 alkalommal sikerült betalálni a vendégek kapujába. Kókány Regina az elmúlt időszakban igazi gólvágóvá lépett elő, 5 meccsen 10 gólnál tart, de Balogh Noémit sem kell félteni, aki ugyanezen távlat mentén szintén 10 találattal rendelkezik és továbbra is vezeti a góllövő listát, immár 17-tel. Szorosan a nyomukban van a sorainkat 2022 óta erősítő Varga Adél, aki szintén 10 gólnál jár.

TFSE-11TeamSports – Budaörs 10-0 (4-0)
Gólszerzőink: Kókány (2., 5., 23., 32.), Dióssy (15., 30.), Benkő M. (16., 36.), Kovács Sz. (37.), Balogh N. (38.)

Ha már az 5 meccses időszakot említettük, akkor ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy ezzel a győzelemmel a hölgyek elképesztő mutatókat produkálnak. 40 lőtt és 0 kapott gól csak ezen összecsapások eredménye, továbbá előbbiben utolérték a nagy rivális DEAC-ot (13 meccsen 76 lőtt gól) és, hogy legyen hova fokozni, a következő mérkőzést nem mással, mint az élen haladó DEAC-cal fogják vívni idegenben.

Gratulálunk lányok!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ